Επίσημο: Έρχεται το Orphan 3 από τον σκηνοθέτη του Orphan: First Kill

Η συνέχεια του franchise είναι γεγονός
15 Δεκεμβρίου 2023 00:50
Επίσημο: Έρχεται το Orphan 3 από τον σκηνοθέτη του Orphan: First Kill

Το Orphan: First Kill κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους πέρυσι μετά από πολλά χρόνια απουσίας σε σχέση με την πρώτη ταινία και μόλις ήρθαν στη δημοσιότητα μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Ναι, είναι επίσημο πλέον, στα σκαριά βρίσκεται το Orphan 3 με τον ίδιο σκηνοθέτη του First Kill, τον William Brent Bell.

Τα νέα έρχονται δια στόματος σκηνοθέτη, ο οποίος δήλωσε επίσημα ότι αυτό τον καιρό εργάζεται πάνω στη συνέχεια του franchise και βρίσκεται στην παραγωγή διασφαλίζοντας ότι η ιστορία της Esther θα συνεχιστεί.

«Αναπτύσσουμε το τρίτο τώρα. Το βιβλίο κανόνων του franchise έχει ανοίξει όπου όλα είναι δυνατά» δήλωσε ο Bell σε μία συνέντευξή του στο THR.

Και γνωρίζοντας ήδη πού βρισκόμαστε στη διαδικασία, είμαι εξαιρετικά ενθουσιασμένος για τις ανατροπές που επιφυλάσσουμε στο 3ο μέρος.

Προς το παρόν αυτές είναι οι μοναδικές πληροφορίες που ξέρουμε για το Orphan 3, αλλά να σας υπενθυμίσουμε ότι το Orphan: First Kill ήταν σε σενάριο του David Coggeshall, με την Isabelle Fuhrman στο ρόλο της Esther. Η περίληψη της ταινίας έλεγε: Αφού ενορχηστρώνει μια ευφυέστατη απόδραση από ένα ψυχιατρείο της Εσθονίας, η Έστερ ταξιδεύει στην Αμερική υποδυόμενη την εξαφανισμένη κόρη μιας πλούσιας οικογένειας. Ωστόσο, μια απροσδόκητη ανατροπή τη φέρνει αντιμέτωπη με μια μητέρα που θα προστατεύσει με κάθε κόστος την οικογένειά της από το δολοφονικό “παιδί”.

Στο «Το Ορφανό: Πρώτος Φόνος» όπως ονομαζόταν στα ελληνικά έπαιζαν και οι Julia Stiles, Rossif Sutherland, Hiro Kanagawa, Samantha Walkes, Matthew Finlan, Lauren Cochrane, David Lawrence Brown, Kristen Sawatzky και Gwendolyn Collins.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Orphan 3 παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: