Οι ΗΠΑ σε εμφύλιο πόλεμο: Η νέα blockbuster ταινία του Alex Garland ζωντανεύει το εφιαλτικό σενάριο

Δείτε το εντυπωσιακό trailer της ταινίας του σκηνοθέτη των Annihilation και Ex Machina
14 Δεκεμβρίου 2023 23:16
Οι ΗΠΑ σε εμφύλιο πόλεμο: Η νέα blockbuster ταινία του Alex Garland ζωντανεύει το εφιαλτικό σενάριο

Από τις περιπτώσεις που θα λέγαμε πως ευχόμαστε το trailer να είναι αντάξιο της ταινίας είναι αυτό του "Civil War" της νέας δυστοπικής ταινίας της Α24, που σκηνοθετεί ο Alex Garland, ο οποίος μας χάρισε τα Ex Machina 28 Days Later και Annihilation. 

Ο Garland αυτή τη φορά γράφει ένα σενάριο στο εγγύς μέλλον που ίσως και να μην φαντάζει και τόσο τραβηγμένο, αλλά σίγουρα εφιαλτικό: τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής να βυθίζονται σε έναν δεύτερο εμφύλιο πόλεμο. Με την λεζάντα "όλες οι αυτοκρατορίες πέφτουν" το πρώτο trailer του Civil War, αποτυπώνει μια δυστοπική πραγματικότητα στο μέλλον με όλα τα φόντα που κάνουν ένα χολιγουντιανό blockbuster, το οποίο όμως έχει την ιδιαίτερη "indie" φροντίδα της Α24. 

Και εκτός του ιντριγκαδόρικου σεναρίου που φαντάζεται, συνοδεύεται και από ένα απαράμιλλο καστ εξαιρετικών ηθοποιών με τον Wagner Moura της σειράς "Narcos", την Kirsten Dunst των 'Spider-Man' και 'The Power of the Dog", τον Jesse Plemons (Breaking Bad, Better Call Saul, Killers of the Flower Moon), τον Nick Offerman (Parks & Rec, The Last of Us) σε ρόλο Προέδρου των ΗΠΑ, καθώς και τους Stephen McKinley Henderson (Dune), Sonoya Mizuno (Devs, Crazy Rich Asians) και Cailee Spaeny (Priscilla). 

Δείτε το trailer του CIVIL WAR

To Civil War θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 26 Απριλίου 2024.