Hideo Kojima: Connecting Worlds – Το ντοκιμαντέρ για τον θρυλικό δημιουργό θα παίξει στο Disney+

Θα το δείτε την άνοιξη του 2024
09 Δεκεμβρίου 2023 13:14
Hideo Kojima: Connecting Worlds – Το ντοκιμαντέρ για τον θρυλικό δημιουργό θα παίξει στο Disney+

Μέσα στο 2024 θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε το ντοκιμαντέρ του εξαιρετικού δημιουργού βιντεοπαιχνιδιών, Hideo Kojima. Πιο συγκεκριμένα, η Disney πήρε τα δικαιώματα για να παίξει στο Disney+ το Hideo Kojima: Connecting Worlds, ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στον θρυλικό game designer και δημιουργό της σειράς Metal Gear Solid.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του θρυλικού δημιουργού έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Ιούνιο στο Tribeca Film Festival και φαίνεται ότι η Disney ήθελε -και πήρα- τα δικαιώματα για να το φέρει στην υπηρεσία της.

Το ντοκιμαντέρ σκηνοθετεί ο Glen Milner, ένας Βρετανός σκηνοθέτης που έχει κάνει πολλά ντοκιμαντέρ για το BBC, το Channel 4 και το Netflix. Για το project, του δόθηκε πρωτοφανής πρόσβαση στο στούντιο και την προσωπική ζωή του Kojima, έχοντας τη δυνατότητα να απαθανατίσει στιγμές της δημιουργικής διαδικασίας και της καθημερινότητάς του. Το ντοκιμαντέρ αυτό περιλαμβάνει επίσης και backstage υλικό από την ανάπτυξη διαφόρων projects του.

Στο ντοκιμαντέρ αυτό εμφανίζονται μεταξύ άλλων οι George Miller, Guillermo del Toro, Norman Reedus, Nicolas Winding Refn, Grimes, Woodkid, Churches, Mamoru Oshii, Shinji Mikami και Shinya Tsukamoto.

Ο Hideo Kojima είναι από τους μεγαλύτερους game designers στον κόσμο. Παιχνίδια του όπως τα Metal Gear Solid, αλλά και το πιο πρόσφατο Death Stranding, έχουν πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ παράλληλα έχουν λάβει και αμέτρητα βραβεία. Εκείνος, έχει υπό ανάπτυξη αυτόν τον καιρό διάφορα projects, όπως είναι το “OD” σε συνεργασία με την Microsoft, ενώ δουλεύει και στο sequel του Death Stranding.

Το Hideo Kojima: Connecting Worlds θα παίξει στο Disney Plus στην άνοιξη του 2024.