Ο Denis Villeneuve μιλάει με τα καλύτερα λόγια για το Dune: Part Two

“Θα είναι καλύτερη από την πρώτη ταινία”
08 Δεκεμβρίου 2023 19:19
Ο Denis Villeneuve μιλάει με τα καλύτερα λόγια για το Dune: Part Two

Ο Denis Villeneuve έδωσε μια νέα συνέντευξη και ανέβασε το "hype" για την επόμενη ταινία του που είναι φυσικά σε συνεργασία με την Warner Bros. Discovery. Ο λόγος γίνεται φυσικά για το Dune: Part Two, το sequel της ταινίας του 2021, το οποίο θα είναι πολύ καλύτερο από όλες τις απόψεις, όπως λέει ο ίδιος ο σκηνοθέτης.

Το στιγμιότυπο από τη συνέντευξή του έχει ανέβει στο YouTube κανάλι του TongTongCulture, με τον δημιουργό να μιλάει για την επερχόμενη ταινία, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι η παραγωγή τα έδωσε όλα για όλα για να φέρει ένα απολαυστικό sequel.

Μεταξύ άλλων, ο Villeneuve δήλωσε: Δε θα πω ότι η ταινία είναι τέλεια, αλλά είμαι πολύ πιο ευχαριστημένος με το 2ο μέρος από ότι ήμουν με το 1ο μέρος. Στη συνέχεια, ο σκηνοθέτης είπε ότι το σενάριο για το Dune Messiah πολύ λίγο για να ολοκληρωθεί, αλλά δεν μοιράστηκε περισσότερες πληροφορίες.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Villeneuve παρακάτω:

 

Το Dune 2 είναι το δεύτερο κεφάλαιο της κινηματογραφικής μεταφοράς του Villeneuve και βασίζεται στο sci-fi μυθιστόρημα του Frank Herbert. Να σας υπενθυμίσουμε ότι η πρώτη ταινία κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους και ταυτόχρονα στο HBO Max τον Νοέμβριο του 2021 γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία, με έσοδα που ξεπέρασαν τα 402 εκατομμύρια δολάρια στο box office. Επίσης ήταν υποψήφιο και για 10 βραβεία Όσκαρ.

Οι κεντρικοί ηθοποιοί στο επερχόμενο sequel είναι οι Timothée Chalamet ως Paul Atreides, Zendaya ως Chani, Stellan Skarsgård ως The Baron, Dave Bautista ως Beast Rabban, Rebecca Ferguson ως Lady Jessica, Josh Brolin ως Gurney Halleck, Léa Seydoux ως Lady Margot, Christopher Walken ως Emperor Shaddam IV, Austin Butler ως Feyd-Rautha και Florence Pugh ως Princess Irulan.

Άλλαξε η ημερομηνία πρεμιέρας του Dune: Part Two

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η πρώτη ταινία κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους και ταυτόχρονα στο HBO Max τον Νοέμβριο του 2021 γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία, με έσοδα που ξεπέρασαν τα 402 εκατομμύρια δολάρια στο box office. Επίσης ήταν υποψήφιο και για 10 βραβεία Όσκαρ.

Το Dune: Part 2 θα κάνει πρεμιέρα στα σινεμά την 1η Μαρτίου του 2024. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.