Avatar 3: Ο φημολογούμενος τίτλος που ακούγαμε τόσο καιρό δε θα είναι και ο τελικός

Τι ανέφερε ο παραγωγός των ταινιών Jon Landau για το sequel του The Way of Water
06 Δεκεμβρίου 2023 21:43
Avatar 3: Ο φημολογούμενος τίτλος που ακούγαμε τόσο καιρό δε θα είναι και ο τελικός

Εδώ και καιρό φημολογείται ότι ο τίτλος του Avatar 3 θα είναι "Avatar: The Seed Bearer" καθώς αυτός ο τίτλος είχε συμπεριληφθεί και παλιότερα σε ένα πρόγραμμα κυκλοφοριών της Disney που είχε διαρρεύσει. Ωστόσο ισχύει ακόμα; 

Ο παραγωγός των ταινιών Avatar, Jon Landau, ερωτήθηκε από το Comicbook.com για το εάν ισχύει ή όχι ο φημολογούμενος τίτλος "Avatar: The Seed Bearer". Απαντώντας στο μέσο, ο Landau αστειεύτηκε για το γεγονός ότι έτσι αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του στο Wikipedia, αλλά και πως δεν ισχύει πλέον αυτός ο τίτλος για το Avatar 3. 

Έχω την άδεια να σας πω ότι αυτός δε θα είναι ο τίτλος του Avatar 3. Αυτό δεν λέει άλλωστε η σελίδα του στο Wikipedia; Ε αυτό αλλάζει από απόψε!

Περισσότερα για τα επερχόμενα sequels θα μάθετε πατώντας εδώΓνωρίζουμε ότι τα σχέδια των sequels περιλαμβάνουν τα Avatar 3, 4 και 5, μόνο που το μεγαλεπήβολο σχέδιο του Τζέιμς Κάμερον για τον κόσμο της Pandora έχει βλέψεις να επεκταθεί και πέραν του 5ου κεφαλαίου. Σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε αναφερθεί στο σχέδιο του για τα Avatar 6 και 7.

Το Avatar: The Way of the Water, όπως είναι ο επίσημος τίτλος του, ξεπέρασε τα $2.3 δισεκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις στο box office, φέρνοντάς το υπερθέαμα της επιστροφής στην Pandora μερικές ανάσες πριν τον προκάτοχό του, αλλά και μέσα στο Top 3 των εμπορικότερων ταινιών όλων των εποχών.

Το cast του "The Way of Water" περιλαμβάνει τους: Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement, Giovanni Ribisi και Kate Winslet.

Tags: