Το Baghead είναι η νέα ταινία τρόμου από τον παραγωγό του It με την Freya Allan του The Witcher (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα βγει στις αίθουσες αυτόν τον Ιανουάριο
06 Δεκεμβρίου 2023 19:14
Το Baghead είναι η νέα ταινία τρόμου από τον παραγωγό του It με την Freya Allan του The Witcher (ΒΙΝΤΕΟ)

Το StudioCanal έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο trailer από τη νέα horror ταινία Baghead που έχει πρωταγωνίστρια την Freya Allan, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την τηλεοπτική σειρά The Witcher. Η ταινία έρχεται από τον παραγωγό των IT και Barbarian, που επίσης τα πήγαν εξαιρετικά τόσο σε κριτικές, όσο και στο box office.

Το trailer που δημοσιεύτηκε θέλει να σας βάλει στο κλίμα της ταινίας με την χαρακτήρα της Freya Allan να μαθαίνει αρχικά ότι πεθαίνει ο πατέρας της και παρόλο που δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις, εκείνος της άφησε ως ένα περιουσιακό στοιχείο μία μπιραρία, που κάτι κρύβει.

Μετά το θάνατο του πατέρα της, η Iris (Freya Allan) μαθαίνει ότι έχει κληρονομήσει μια ερειπωμένη pub. Εκείνη ταξιδεύει στο Βερολίνο για να αναγνωρίσει το σώμα του και να συναντηθεί με τον δικηγόρο (Ned Dennehy) για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες των περιουσιακών στοιχείων.

Ωστόσο, δεν γνωρίζει, όταν υπογραφεί, ότι θα δεθεί άρρηκτα με μια ανείπωτη οντότητα ονόματι Baghead, που κατοικεί στο υπόγειο της pub και που είναι ένα πλάσμα που αλλάζει σχήμα και μπορεί να μεταμορφωθεί. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Alberto Corredor, ενώ το σενάριο έχουν γράψει οι Bryce McGuire και Christina Pamies.

Εκτός από την Allan, στο Baghead παίζουν και οι Jeremy Irvine (War Horse), Ruby Barker (Bridgerton), Saffron Burrows (You), Svenja Young (The Empress), Julika Jenkins (Dark), Peter Mullan (Westworld) και Ned Dennehy (Cabin in the Woods).

Το Baghead θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Ιανουάριο αλλά προς το παρόν δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας. Ωστόσο, μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer της ταινίας μέσα από τον player που ακολουθεί.