Τα πρώτα επίσημα posters από του χαρακτήρες του Dune: Part Two είναι εδώ! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Στους κινηματογράφους αυτόν τον Μάρτιο!
04 Δεκεμβρίου 2023 15:43
Τα πρώτα επίσημα posters από του χαρακτήρες του Dune: Part Two είναι εδώ! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν τα πρώτα posters (αφίσες) με όλα τα κεντρικά πρόσωπα του Dune: Part Two, το οποίο είναι το δεύτερο κεφάλαιο της κινηματογραφικής μεταφοράς του Denis Villeneuve που βασίζεται στο sci-fi μυθιστόρημα του Frank Herbert.

Οι κεντρικοί ηθοποιό στο επερχόμενο sequel είναι οι Timothée Chalamet ως Paul Atreides, Zendaya ως Chani, Stellan Skarsgård ως The Baron, Dave Bautista ως Beast Rabban, Rebecca Ferguson ως Lady Jessica, Josh Brolin ως Gurney Halleck, Léa Seydoux ως Lady Margot, Christopher Walken ως Emperor Shaddam IV, Austin Butler ως Feyd-Rautha και Florence Pugh ως Princess Irulan.

Τα πρώτα επίσημα posters με τους κεντρικούς πρωταγωνιστές είναι λοιπόν εδώ και μπορείτε να τα δείτε παρακάτω:

Δείτε βίντεο με το cast του Dune 2 από το CCPX 2023:

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η πρώτη ταινία κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους και ταυτόχρονα στο HBO Max τον Νοέμβριο του 2021 γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία, με έσοδα που ξεπέρασαν τα 402 εκατομμύρια δολάρια στο box office. Επίσης ήταν υποψήφιο και για 10 βραβεία Όσκαρ.

Το Dune: Part 2 θα κάνει πρεμιέρα την 1η Μαρτίου του 2024. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.