Ο Kevin και η μητέρα του από το Home Alone συναντιούνται ξανά και μοιράζουν συγκίνηση! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Macaulay Culkin και η Catherine O'Hara στο Walk of Fame
02 Δεκεμβρίου 2023 12:32
Ο Kevin και η μητέρα του από το Home Alone συναντιούνται ξανά και μοιράζουν συγκίνηση! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Η οικογένεια του Home Alone συναντήθηκε και πάλι σε μία πολύ συγκινητική στιγμή! Πιο συγκεκριμένα ο Macaulay Culkin που έπαιξε τον Kevin McCallister στην θρυλική ταινία, αλλά και η Catherine O'Hara που ήταν η μητέρα του, η Kate, βρέθηκαν μαζί μετά από πολλά χρόνια, στο Walk of Fame.

Πέρασαν περίπου 33 χρόνια από τότε που τους είδαμε μαζί στην πρώτη ταινία και τις τελευταίες ώρες έγινε viral στα social media η στιγμή που δυο τους αγκαλιάζονται για πρώτη φορά μετά από καιρό. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, ο Macaulay Culkin τιμήθηκε με το δικό του αστέρι του Χόλιγουντ στο Walk of Fame και εκεί βρέθηκαν πολλοί συνεργάτες του, αλλά η O’Hara είπε και δύο λόγια για εκείνον.

Εκείνη δήλωσε μεταξύ άλλων για τον κινηματογραφικό γιο της: Το Home Alone ήταν, είναι και θα είναι πάντα μια αγαπημένη ταινία. Ο λόγος που οι οικογένειες σε όλο τον κόσμο δεν μπορούν να αφήσουν να περάσει ένας χρόνος χωρίς να την παρακολουθήσουν ξανά (την ταινία), είναι ο Macaulay Culkin.

Ξέρω ότι δούλεψες πολύ σκληρά, το ξέρω καλά, αλλά έκανες την υποκριτική να μοιάζει με το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο.

Δείτε φωτογραφίες:

Δείτε τη στιγμή που ο Macaulay Culkin έχει πλέον το δικό του αστέρι του Χόλιγουντ:

Μπορείτε να δείτε όλους όσους μίλησαν για τον Macaulay Culkin στο δικό του Walk of Fame μέσα από τον player που ακολουθεί.