Good Will Hunting: Η θρυλική ταινία του Robin Williams επιστρέφει στο Netflix

Θα γίνει διαθέσιμη μέσα στον Δεκέμβριο
29 Νοεμβρίου 2023 15:42
Good Will Hunting: Η θρυλική ταινία του Robin Williams επιστρέφει στο Netflix

Το Netflix αποκάλυψε ότι θα φέρει στην υπηρεσία του για ακόμη μια φορά, μία θρυλική ταινία που σίγουρα δεν πρέπει να χάσετε εάν δεν την έχετε παρακολουθήσει μέχρι σήμερα. Ο λόγος γίνεται για το Good Will Hunting (Ο Ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ) με πρωταγωνιστή τον αείμνηστο Robin Williams στο ρόλο του Sean.

Εκτός από τον Williams, στην ταινία έπαιζε και ο νεαρός τότε, Matt Damon, στο ρόλο του Will, καθώς και ο Ben Affleck το ρόλο του Chuckie. Στην ταινία εμφανίστηκαν και οι Stellan Skarsgård, John Mighton, Rachel Majorowski, Colleen McCauley, Casey Affleck, Cole Hauser, Matt Mercier, Ralph St. George, Scott William Winters, Philip Williams, Barna Moricz και άλλοι.

Τη σκηνοθεσία είχε αναλάβει ο Gus Van Sant, ο οποίος βρισκόταν και πίσω από τη σκηνοθετική καρέκλα του Elephant, του Paranoid Park, του Drugstore Cowbow, καθώς και άλλων ταινιών. Το σενάριο ήταν του Damon και του Affleck.

Η πλοκή της ταινίας αναφέρει:

Όταν οι καθηγητές ανακαλύπτουν ότι ένας επιστάτης είναι μαθηματική ιδιοφυΐα, ένας ψυχοθεραπευτής βοηθά τον νεαρό να αντιμετωπίσει τους δαίμονές του και να προχωρήσει.

Το Good Will Hunting θα παίζει στο Netflix από τις 15 Δεκεμβρίου και σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η ταινία είχε κερδίσει δύο βραβεία Όσκαρ και θεωρείται από τις καλύτερες ταινίες του 1997 με 8.3 βαθμολογία στο IMDB από περισσότερους από 1 εκατομμύρια ψήφους.

Το Good Will Hunting θα γίνει διαθέσιμο στο Netflix στις 15 Δεκεμβρίου.