Συζητιέται έντονα το The Babysitter 3, αλλά μην περιμένετε την Jenna Ortega

Ο σκηνοθέτης των πρώτων ταινιών μιλάει για τη συνέχεια
25 Νοεμβρίου 2023 15:04
Συζητιέται έντονα το The Babysitter 3, αλλά μην περιμένετε την Jenna Ortega

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες όσον αφορά την πιθανότητα να δούμε το The Babysitter 3. Πιο συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης ονόματι “McG”, ο οποίος βρισκόταν στις δύο προηγούμενες ταινίες το The Babysitter του 2017 και το The Babysitter: Killer Queen του 2020.

O McG μίλησε στο ComicBook.com και ερωτήθηκε εάν πρόκειται να δούμε κάποια στιγμή στο μέλλον την 3η ταινία του franchise, με εκείνον θα δίνει μια αρκετά θετική απάντηση λέγοντας ότι ακόμα «συζητιέται». Παράλληλα, είπε ότι οι δύο προηγούμενες ταινίες σύστησαν στον κόσμο δύο σημαντικά πρόσωπα στο Χόλιγουντ, όπως είναι η Jenna Ortega, η οποία έπαιζε στο Killer Queen, αλλά και η Samara Weaving που έπαιξε στην ταινία του 2017.

Ναι, το συζητάμε ακόμα. Είχε πλάκα. Η πρώτη ταινία, προφανώς, χάρισε τη Samara Weaving στον κόσμο και η δεύτερη ταινία την η Jenna Ortega. Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε και να βρούμε ένα τρίτο πρόσωπο-αστέρι που θα φτάσει σε αυτά τα μεγάλα ύψη.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν, στο τραπέζι έχει πέσει ήδη το The Babysitter 3, αλλά προς το παρόν βρίσκεται μόνο σε συζητήσεις και δεν υπάρχει κάτι άλλο στον ορίζοντα και σίγουρα μην περιμένετε να δείτε τα ίδια πρόσωπα όπως αυτό της Ortega ή της Weaving.

Εσείς θα θέλατε να πάρει το πράσινο φως η ταινία; Πείτε μας στα σχόλια.

Tags: