Η Margot Robbie απαντάει εάν θα έρθει το sequel της Barbie

Θα έρθει τελικά το Barbie 2;
24 Νοεμβρίου 2023 14:26
Η Margot Robbie απαντάει εάν θα έρθει το sequel της Barbie

Το Barbie κυκλοφόρησε μέσα στο καλοκαίρι και κατάφερε να γίνει η πιο εμπορική ταινία του 2023, με έσοδα που ξεπέρασαν τα 1.4 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office. Η ταινία της Greta Gerwig με την Margot Robbie και τον Ryan Gosling τα πήγε εξαιρετικά, αλλά θα υπάρξει συνέχεια;

Σε αυτό το ερώτημα που σίγουρα της κάνουν χιλιάδες fans, αλλά δημοσιογράφοι, θέλησε να απαντήσει η Margot Robbie, η οποία έδωσε μια νέα συνέντευξη στο AP Entertainment. Αναλυτικότερα, η ηθοποιός μίλησε για το ενδεχόμενο ενός sequel μετά την τόση μεγάλη επιτυχία, αλλά δυστυχώς έχει δυσάρεστα νέα για όλους εσάς που θα θέλατε τη συνέχεια.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, η Gerwig και όλο το επιτελείο της Barbie τα έδωσαν όλα για όλα από την αρχή και δεν είχαν καν στο μυαλό τους ότι θα μπορούσε να γίνει για παράδειγμα μια τριλογία ή ένα sequel.

Νομίζω ότι τα δώσαμε όλα σε αυτό. Δεν το φτιάξαμε για να είναι μια τριλογία ή κάτι τέτοιο. Η Greta έβαλε τα πάντα σε αυτή την ταινία, οπότε δεν μπορώ να φανταστώ τι θα μπορούσε να ακολουθήσει μετά.

Στη συνέχεια, η Margot Robbie μίλησε για την τεράστια επιτυχία που είχε το Barbie στο box office.

Θα έλεγα ότι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα για εμένα, είναι ότι οι πρωτότυπες ταινίες μπορούν ακόμα να γνωρίσουν τεράστια επιτυχία στο box office. Δε χρειάζεται να είναι sequel ή prequel ή κάποιο remake. Μπορεί να είναι κάτι εντελώς πρωτότυπο-original και μπορεί να είναι μεγάλο, δεδομένου του μεγάλου προϋπολογισμού του.

Δείτε τις δηλώσεις της παρακάτω:

Φαίνεται, λοιπόν, ότι το Barbie 2 δεν είναι ακόμα σίγουρο, καθώς η Greta Gerwig τα έδωσε όλα στην πρώτη ταινία και δεν μπορεί ούτε η ίδια η Margot Robbie να φανταστεί πώς θα μπορούσε να συνεχιστεί.

Εσείς θα θέλατε το Barbie 2; Πείτε μας στα σχόλια.