Rebel Moon – Part Two: The Scargiver: Πρώτη ματιά στη συνέχεια του έπους του Zack Snyder

Θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024 για το Netflix
23 Νοεμβρίου 2023 01:25
Rebel Moon – Part Two: The Scargiver: Πρώτη ματιά στη συνέχεια του έπους του Zack Snyder

Ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει το Rebel Moon - Part One: A Child of Fire (Rebel Moon — Μέρος 1: A Child of Fire) του Zack Snyder για το Netflix και μόλις ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας η πρώτη εικόνα από το 2ο μέρος.

Πιο συγκεκριμένα, ο Zack Snyder έδωσε μια νέα συνέντευξη στο Empire ελέω του “2024 Preview” και μεταξύ άλλων δημοσίευσε μια εικόνα από το Rebel Moon – Part Two: The Scargiver, τη συνέχεια του A Child of Fire που αναμένεται να παίξει στην streaming υπηρεσία μέσα στο 2024.

O Snyder είπε μεταξύ άλλων ότι είχαν σκεφτεί τους δύο τίτλους των επερχόμενων ταινιών εδώ και πολύ καιρό και οι τίτλοι αυτοί είναι σημαντικοί στο lore.

Το Child Of Fire θα μπορούσε να είναι η πριγκίπισσα Issa. Το ρομπότ που αναφέρουμε ως Jimmy δημιουργήθηκε για να προστατεύσει την Issa και έχασε κάθε σκοπό όταν δολοφονήθηκε. Η Kora (η χαρακτήρας της Sofia Boutella) είναι επίσης παιδί της φωτιάς: ήταν ορφανή του πολέμου. Το σπίτι της κάηκε και την άρπαξαν και την έφεραν στο στρατό.

Το παρατσούκλι της Kora είναι Scargiver και σχετίζεται επίσης και με την Issa. Αυτοί οι δύο μύθοι είναι πλεγμένοι με έναν πολύ ωραίο τρόπο. Η δεύτερη ταινία είναι πραγματικά μία πολεμική ταινία.

Δείτε την πρώτη εικόνα του Rebel Moon – Part Two: The Scargiver:

Λίγα λόγια για το Part One: A Child of Fire

Μετά τη συντριβή της σ' ένα φεγγάρι στα πέρατα του σύμπαντος, η Κόρα μια ξένη με μυστηριώδες παρελθόν, ξεκινά μια νέα ζωή σ' έναν ειρηνικό οικισμό αγροτών. Σύντομα, όμως, γίνεται η μόνη τους ελπίδα για επιβίωση, όταν ο τυραννικός αντιβασιλέας Μπαλισάριους κι ο σκληρός απεσταλμένος του, ναύαρχος Νόμπελ, ανακαλύπτουν ότι οι αγρότες πούλησαν άθελά τους τη σοδειά τους στους Μπλάνταξ τους ηγέτες μιας βίαιης ομάδας ανταρτών που κυνηγά ο Μητρικός Κόσμος.

Αναλαμβάνοντας να βρουν μαχητές που θα ρίσκαραν τη ζωή τους για να υπερασπιστούν τον λαό του Βελντ, η Κόρα και ο Γκούναρ ένα καλόκαρδος αγρότης που δεν γνωρίζει το αληθινό πρόσωπο του πολέμου, ταξιδεύουν σε διαφορετικούς κόσμους αναζητώντας τους Μπλάνταξ και συγκεντρώνουν στην πορεία μια μικρή ομάδα πολεμιστών που μοιράζονται την κοινή τους ανάγκη για λύτρωση: Κάι, πιλότος και πιστολέρο επί πληρωμή, στρατηγός Τάιτους, ένας θρυλικός διοικητής, Νέμεσις, μια εξαιρετική ξιφομάχος, Ταράκ ένας αιχμάλωτος με βασιλικό παρελθόν και Μίλιους, μια μαχήτρια της αντίστασης. Πίσω στο Βελντ, ο Τζίμι (με τη φωνή του Άντονι Χόπκινς), ένας αρχαίος μηχανοποιημένος προστάτης που κρυβόταν στο παρασκήνιο, ξυπνά με νέο σκοπό. Οι νεοσυσταθέντες επαναστάτες πρέπει, όμως, να μάθουν να εμπιστεύονται ο ένας τον άλλο και να πολεμούν σαν μια γροθιά, προτού οι στρατιές του Μητρικού Κόσμου έρθουν να τους καταστρέψουν όλους.

Rebel Moon: Εντυπωσιάζει η νέα υπερπαραγωγή του Netflix δια χειρός Zack Snyder – Δείτε το trailer

Το σενάριο του Rebel Moon υπογράφει ο Snyder μαζί με τους Kurt Johnstad και Shay Hatten, ενώ τη μουσική έχει αναλάβει ο JunkieXL aka Tom Holkenborg (It Follows, Mad Max: Fury Road).

Παίζουν επίσης οι Charlie Hunnam, Djimon Hounsou (Blood Diamond), Anthony Hopkins (φωνή του Jimmy) Ray Fisher (Zack Snyder's Justice League), Cary Elwes (Stranger Things), Corey Stoll (House of Cards, First Man), Michiel Huisman (Game of Thrones), Alfonso Herrera (Ozark), Doona Bae, Jena Malone, Staz Nair, E. Duffy, Charlotte Maggi και Sky Yang.

Το Part One: A Child of Fire θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 22 Δεκεμβρίου και το Part Two: The Scargiver θα παίξει στην υπηρεσία στις 19 Απριλίου του 2024.