Το νέο trailer του Poor Things δείχνει πόσο παράξενη είναι η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου

Στην Ελλάδα θα παίξει το 2024
22 Νοεμβρίου 2023 20:00
Το νέο trailer του Poor Things δείχνει πόσο παράξενη είναι η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου

Η Searchlight Pictures κυκλοφόρησε το νέο trailer από το Poor Things, τη νέα δραματική -και παράξενη- ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, με πρωταγωνίστρια την Emma Stone. Πλάι της, θα βρίσκεται και ο Willem Dafoe, καθώς και ο Mark Ruffalo.

Το νέο trailer διαρκεί περίπου 2 λεπτά και θέλει να σας παρουσιάσει και πάλι πόσο παράξενο είναι το Poor Things, με τις ιδιαίτερες ερμηνείες των ηθοποιών, αλλά και το ιδιαίτερο και αλλόκοτο στιλάκι του, που μας έχει συνηθίσει άλλωστε και ο Λάνθιμος. Να σας υπενθυμίσουμε ότι η ταινία έχει ήδη λάβει διθυραμβικές κριτικές από τα ξένα μέσα και αυτή τη στιγμή έχει 95% βαθμολογία στο Rotten Tomatoes.

Στο Poor Things θα δείτε επίσης και τους Ramy Youssef, Christopher Abbott, Jerrod Carmichael, Margaret Qualley, Suzy Bemba, Kathryn Hunter και Wayne Brett. Στη σκηνοθετική καρέκλα κάθεται ο Λάνθιμος, αλλά το σενάριο έχει γράψει ο πολύ στενός συνεργάτης του, Tony McNamara, ο οποίος έχει δουλέψει και στο οσκαρικό, "The Favourite".

Η πλοκή της βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Alasdair Gray και είναι μια μεταμοντέρνα παραλλαγή της ιστορίας της κόρης του Φρανκενστάιν. Από τα παράξενα, πολύχρωμα και ονειρικά παραμυθένια πλάνα του κινηματογραφιστή Robbie Ryan (The Favourite), θα καταλάβετε ότι πάλι ο Λάνθιμος έχει...κέφια. Υπό την προστασία του Baxter, η Bella ανυπομονεί να μάθει τον κόσμο γύρω της. Διψασμένη από την εμπειρία που στερείται, η Bella το σκάει με τον Duncan Wedderburn (Mark Ruffalo), έναν ικανό και με αμβλυμμένη ηθική δικηγόρο, σε μια περιπέτεια περιπλάνησης σε όλες τις ηπείρους. Απελευθερωμένη από τις προκαταλήψεις και τα στεγανά της εποχής της, η Bella αποφασιστικά επιδιώκει να δώσει τη μάχη της για την ισότητα και την ελευθερία.  

Νέα ματιά στο Poor Things με Emma Stone, Dafoe και Λάνθιμο

Έχοντας βραβευτεί με τον Χρυσό Λέοντα στο 80ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας, το "Poor Things" πάει προς ολοταχώς για τα Όσκαρ.

Το Poor Things θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα την 1η Ιανουαρίου του 2024. Παρακολουθήστε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.