Οι δημοφιλέστερες ταινίες του Netflix στην Ελλάδα

Δείτε τη δεκάδα
21 Νοεμβρίου 2023 14:21
Οι δημοφιλέστερες ταινίες του Netflix στην Ελλάδα

Το Netflix πρόσθεσε νέο περιεχόμενο στην πλατφόρμα του, όσον αφορά παλιές και καινούργιες ταινίες και αυτό είχε ως αποτέλεσμα το Top 10 στην Ελλάδα να αλλάξει. Ποιες είναι, λοιπόν, οι δημοφιλέστερες ταινίες αυτή τη στιγμή στη χώρα μας; Φαίνεται ότι μια Χριστουγεννιάτικη ταινία κατάφερε να εκθρονίσει το The Killer του David Fincher, το οποίο βρισκόταν στην κορυφή για αρκετές ημέρες.

Αναλυτικότερα, η νέα ταινία της υπηρεσίας με τίτλο Best. Christmas. Ever! και με πρωταγωνιστές τους Heather Graham, Brandy Norwood και Jason Biggs που θέλει να σας βάλει στο εορταστικό κλίμα κατάφερε να φτάνει στην 1η θέση των charts. Στην 2η θέση συναντάμε το The Killer, στην 3η το Uncharted με τον Tom Holland, στην 4η θέση το The Grinch και την πεντάδα κλείνει το Alien Covenant που προστέθηκε πρόσφατα στον κατάλογο της υπηρεσίας.

Την 6η θέση της κατάταξης έχει το Dawn of the Planet of the Apes που κυκλοφόρησε το 2014 και έχει πρωταγωνιστή τον Andy Serkis και τον Gary Oldman, ενώ 7ο βρίσκουμε το War for the Planet of the Apes. Στην 8η θέση υπάρχει το America’s Sweethearts και τη δεκάδα κλείνουν τα All Time High και Believer.

Οι δημοφιλέστερες ταινίες του Netflix σήμερα:

  1. Best. Christmas. Ever!
  2. The Killer
  3. Uncharted
  4. The Grinch
  5. Alien Covenant
  6. Dawn of the Planet of the Apes
  7. War for the Planet of the Apes
  8. America’s Sweethearts
  9. All Time High
  10. Believer

Εσείς έχετε παρακολουθήσει κάποια ταινία από την δεκάδα; Αν ναι, ποια ήταν αυτή; Πείτε μας στα σχόλια!