Avatar 3: Που βρίσκεται η παραγωγή του; Αυτά είναι τα νεότερα από τον James Cameron

Που είναι το Avatar 3 μετά και την κρίση στο Χόλιγουντ;
20 Νοεμβρίου 2023 19:26
Avatar 3: Που βρίσκεται η παραγωγή του; Αυτά είναι τα νεότερα από τον James Cameron

Μετά την πολύμηνη κρίση στο Χόλιγουντ με τις διαδοχικές απεργίες σεναριογράφων και ηθοποιών, πολλές παραγωγές πατάνε απότομα το γκάζι ξανά και μια από τις μεγαλύτερες των επόμενων ετών είναι το Avatar 3

H επιτυχία του Avatar: The Way of Water ήταν τεράστια δεδομένης και της κατάστασης στο μετά-πανδημικό box office που έχει συρρικνωθεί σημαντικά, και γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι ο James Cameron είχε γυρίσει την 3η ταινία μαζί με την δεύτερη. 

Τηρώντας μια σιγή τους τελευταίους μήνες, τώρα ο Cameron αποκάλυψε σε ποιο στάδιο βρίσκεται η παραγωγή του Avatar 3. Συγκεκριμένα μιλώντας σε ένα πρόσφατο πάνελ στη Ν. Ζηλανδία έδωσε μια ευχάριστη ενημέρωση λέγοντας ότι βρίσκεται σε ένα βαρύ post production πρόγραμμα. 

"Βρισκόμαστε ήδη σε μια πιεστική post production περίοδο δύο ετών αυτή τη στιγμή, επομένως θα βγει τα Χριστούγεννα του 25." 

Με το Avatar 3 να καθυστερεί συνολικά 9 φορές όλα αυτά τα χρόνια για διάφορους λόγους, τελικά επιβεβαιώνει παράλληλα ότι η συνέχεια του The Way of Water θα βγει στις αίθουσες τα Χριστούγεννα του 2025. 

Περισσότερα για τα επερχόμενα sequels θα μάθετε πατώντας εδώ

Γνωρίζουμε ότι τα σχέδια των sequels περιλαμβάνουν τα Avatar 3, 4 και 5, μόνο που το μεγαλεπήβολο σχέδιο του Τζέιμς Κάμερον για τον κόσμο της Pandora έχει βλέψεις να επεκταθεί και πέραν του 5ου κεφαλαίου. Σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε αναφερθεί στο σχέδιο του για τα Avatar 6 και 7