Thanksgiving: Η νέα horror ταινία με τις θετικές κριτικές στο Rotten Tomatoes έρχεται στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα κάνει πρεμιέρα σήμερα στην Αμερική, αλλά στη χώρα μας θα έρθει αργότερα
17 Νοεμβρίου 2023 16:06
Thanksgiving: Η νέα horror ταινία με τις θετικές κριτικές στο Rotten Tomatoes έρχεται στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η νέα ταινία slasher/τρόμου των Sony Pictures και Spyglass πρόκειται να παίξει και στους κινηματογράφους της Ελλάδας. Πιο συγκεκριμένα, ο λόγος γίνεται για το Thanksgiving, το οποίο κάνει σήμερα πρεμιέρα στην Αμερική, αλλά στη χώρα μας θα το δείτε τελικά λίγο αργότερα.

Η ταινία έχει λάβει μέχρι στιγμής πολύ θετικές κριτικές, αφού έχει 88% βαθμολογία στο Rotten Tomatoes από 57 κριτικές, ενώ αρκετά καλά τα πηγαίνει και στο IMDB με 7.1 βαθμολογία. Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Eli Roth, ο οποίος έχει εργαστεί σε πολλά και γνωστά projects, όπως το Inglourious Basterds, αλλά και τα Cavin Fever, Hostel, Grindhouse και άλλα. Εκείνος σκηνοθετεί την ταινία, ενώ έγραψε και το σενάριο μαζί με τον Jeff Rendell.

Η Sony Pictures θέλει να σας διηγηθεί μια ιστορία μετά την Black Friday, όταν η ημέρα των προσφορών μετατρέπεται σε τραγωδία, καθώς ένας μυστηριώδης δολοφόνος που είναι εμπνευσμένος από την Ημέρα Ευχαριστιών τρομοκρατεί μια ολόκληρη πόλη.

Η πλοκή της ταινίας αναφέρει τα εξής:

Μετά από μια τραγική αναταραχή που εκδηλώνεται την Black Friday, ένας μυστηριώδης δολοφόνος που εμπνέεται από τη Μέρα των Ευχαριστιών τρομοκρατεί το Πλίμουθ στη Μασαχουσέτη, γενέτειρα της σχετικής γιορτής.

Πρωταγωνιστούν οι Patrick Dempsey, Addison Rae, Rick Hoffman, Gina Gershon, Milo Manheim, Nell Verlaque, Karen Cliche, Chris Sandiford, Tim Dillon, Tomaso Sanelli, Mika Amonsen και άλλοι.

Το Thanksgiving κάνει σήμερα πρεμιέρα στην Αμερική, αλλά στη χώρα μας θα έρθει στις 7 Δεκεμβρίου. Παρακολουθήστε το trailer παρακάτω.

Tags: