Sydney Sweeney και Glenn Powell έχουν καυτή χημεία στη νέα τους R-rated κωμωδία, Anyone But You

Δείτε το νέο trailer που κυκλοφορεί
16 Νοεμβρίου 2023 22:37
Sydney Sweeney και Glenn Powell έχουν καυτή χημεία στη νέα τους R-rated κωμωδία, Anyone But You

Η Sony Pictures κυκλοφόρησε το νέο trailer για το "Anyone But You" τη νέα "καυτή" κωμωδία του στούντιο με πρωταγωνιστές τους Sydney Sweeney του Euphoria και τον Glenn Powell του Top Gun: Maverick. 

Σε αυτή την R-rated (ακατάλληλη για ανηλίκους) κωμωδία οι δυο τους περνάνε μια βραδιά που και οι δύο θέλουν να ξεχάσουν. Η μοίρα τους παίζει παιχνίδια και συναντιούνται ξανά σε έναν γάμο χωρίς τα ταίρια τους. Ωστόσο έχουν και οι δύο μπελάδες που θέλουν να αποφύγουν και ο καλύτερος τρόπος είναι να... συμμαχήσουν παίζοντας το αγαπημένο ζευγάρι μπροστά σε όλους. Τι μπορεί να πάει στραβά σε όλο αυτό; Απλά δείτε το trailer και θα καταλάβετε, ότι η χημεία των δύο ανερχόμενων σταρ του Χόλιγουντ ξεχειλίζει -κυριολεκτικά και μεταφορικά- από την οθόνη. 

Δείτε το trailer του Anyone But You

Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Will Gluck σε σενάριο που έγραψε μαζί με την Ilana Wolpert. Επίσης, μαζί τους παίζουν οι:  Dermot Mulroney (My Best Friend’s Wedding), Michelle Hurd (Star Trek: Picard), Alexandra Shipp (Tick, Tick … Boom!), Darren Barnet (Never Have I Ever), Rachel Griffiths (Six Feet Under), Bryan Brown (Australia), GaTa “Dave,” Hadley Robinson (Little Women) και Joe Davidson (Neighbours).

Το Anyone but You θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 21 Δεκεμβρίου στους ελληνικούς κινηματογράφους.