Madame Web: Η υπόθεση Spider-Verse γίνεται γένους θηλυκού - Δείτε το πρώτο trailer

Ένα θρίλερ σε ένα παράλληλο Αραχνοσύμπαν με τις Sydney Sweeney και Dakota Johnson
15 Νοεμβρίου 2023 16:45
Madame Web: Η υπόθεση Spider-Verse γίνεται γένους θηλυκού - Δείτε το πρώτο trailer

To Spider-Verse της Sony Pictures μεγαλώνει και η νέα του ταινία δίνει τα ηνία σε τέσσερις νεαρές γυναίκες για να πρωταγωνιστήσουν στο νέο του -και ελπίζουμε συναρπαστικό- κεφάλαιο. Το πρώτο trailer της ταινίας "Madame Web" κυκλοφορεί και δίνει μια πρώτη και χορταστική ματιά (διαρκεί σχεδόν τρία λεπτά) στα όσα υπόσχεται αυτή η νέα περιπέτεια στο Αραχνοσύμπαν, που είναι αυστηρώς γένους θηλυκού με ένα δυνατό cast. 

Η Dakota Johnson (50 Shades of Grey) υποδύεται την Cassandra Webb, η οποία ανακαλύπτει ότι έχει τηλεπαθητικές ικανότητες και βλέπει οράματα που σχετίζονται με άλλες τρεις άγνωστες για αυτήν κοπέλες. Αναγκάζεται να να βρει αυτές τις κοπέλες, οι οποίες προορίζονται να αποκτήσουν πανίσχυρες αραχνοικανότητες και να ξεκινήσει μια περιπέτεια όπου θα αντιμετωπίσει τις αποκαλύψεις που επιφυλάσσει το παρελθόν της. 

Αυτές οι τρεις κοπέλες είναι η Sydney Sweeney (από τη σειρά "Euphoria") ως Julia Carpenter ή αλλιώς μια βερσιόν της Spider-Woman, η Isabela Merced ως Anya Corazon (Spider-Girl των comics), και η Celeste O'Connor που επίσης θα παίξει μια variant της Spider-Woman. Τον μεγάλο κακό της ταινίας υποδύεται ο Tahar Rahim (The Serpent) ως Ezekiel Sims, ο οποίος φαίνεται πως κατέχει έναν ρόλο "κακού" Spider-Man όπως ο Spider-man 2099 στο "Across the Spider-Verse". 

Δείτε το trailer του Madame Web

Επίσης στο cast συμμετέχουν οι Adam Scott και Emma Roberts ως Ben Parker και Mary Jane Parker. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η SJ Clarkson (Jessica Jones, Defenders) σε σενάριο του Kerem Sanga. 

Στο τέλος δεν δόθηκε ημερομηνία πρεμιέρας, παρά το ότι πριν τις απεργίες και την κρίση στο Χόλιγουντ αναμενόταν τον Φεβρουάριο του 2024. Τώρα, το trailer αναφέρει ότι το Madame Web θα βγει μόνο στους κινηματογράφους "σύντομα" αν και το πιο πιθανό είναι να προβληθεί εντός του 2024.