Terrifier 3: Η slasher ταινία που όλοι περιμένουν επιτέλους αποκαλύπτεται! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ετοιμαστείτε για την απόλυτη Χριστουγεννιάτικη ταινία τρόμου
13 Νοεμβρίου 2023 19:37
Terrifier 3: Η slasher ταινία που όλοι περιμένουν επιτέλους αποκαλύπτεται! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η streaming υπηρεσία Screambox έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser trailer, αλλά και τις πρώτες εικόνες από το Terrifier 3. Το franchise επιστρέφει με μεγαλύτερο budget ύστερα από την επιτυχία που γνώρισε η 2η ταινία και υπόσχεται να είναι η καλύτερη slasher ταινία της σειράς.

Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος, Damien Leone, θα βρίσκεται κανονικά και εδώ, μαζί με τον παραγωγό Phil Falcone που θα αναλάβει τη διανομή της ταινίας. Ο David Howard Thornton που υποδυόταν τον κλόουν “Art The Clown” επιστρέφει κανονικά στο ρόλο του φορώντας -όπως βλέπουμε από το trailer- τα ρούχα του Άγιου Βασίλη. Στο cast της ταινίας συναντάμε και την Lauren LaVera που υποδύεται την Sienna.

Στο 3ο κεφάλαιο, ο “Art the Clown” πρόκειται να εξαπολύσει το απόλυτο χάος στους ανυποψίαστους κατοίκους της πόλης Miles, καθώς ξυπνούν την παραμονή των Χριστουγέννων. Γνωρίζαμε ήδη ότι το Terrifier 3 θα είναι μια Χριστουγεννιάτικη ταινία τρόμου και αυτό φαίνεται και στις πρώτες εικόνες που ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και στο πρώτο teaser, το οποίο έχει άρωμα από την περίοδο των εορτών.

Το Terrifier 2 επικεντρωνόταν σε έναν κλόουν δολοφόνο με το όνομα “Art the Clown”. Στο Terrifier 2 έπαιζαν οι David Howard Thornton και Lauren LaVera, καθώς και οι Samantha Scaffidi ως Victoria Heyes, καθώς και Felissa Rose (Sleepaway Camp). Αυτή η ταινία θεωρήθηκε μεγάλη εμπορική επιτυχία, αφού είχε προϋπολογισμό μόλις 250 χιλιάδες δολάρια και κατάφερε να συγκεντρώσει στο box office περισσότερα από 15 εκατομμύρια. Μάλιστα, αγαπήθηκε και από το κοινό λόγω του feeling ότι έμοιαζε με παλιές horror ταινίες.

Το Terrifier 3 θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 25 Οκτωβρίου του 2024.