Ultraman: Rising – Ο μεγαλύτερος ήρωας της Γης έρχεται με νέα ταινία στο Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2024
11 Νοεμβρίου 2023 15:53
Ultraman: Rising – Ο μεγαλύτερος ήρωας της Γης έρχεται με νέα ταινία στο Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Ultraman is back μάς λέει το Netflix και έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο teaser trailer για το Ultraman: Rising, μία νέα animated ταινία που πρόκειται να παίξει πρόσφατα. Ο ελληνικός τίτλος της ταινίας είναι Ultraman: Η Άνοδος και βρίσκεται αρκετό καιρό στα σκαριά και επικεντρώνεται -φυσικά- στον σούπερ ήρωα και υπερασπιστή της Γης.

Τη σκηνοθεσία την έχει αναλάβει ο Shannon Tindle (Kubo & The Two Strings) μαζί με τον John Aoshima (Kubo & The Two Strings) και φυσικά, το project βασίζεται στη δημιουργία του θρυλικού Eiji Tsuburaya.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, ο Ultraman είναι ένας εξωγήινος σούπερ ήρωας από το Nebula M78 και εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην ιαπωνική τηλεοπτική σειρά στα ‘60s με τίτλο Ultraman. Η ήρωας αυτός πολεμάει συνήθως διάφορα τέρατα και άλλους εξωγήινους.

Μερικές πληροφορίες για το νέο Ultraman σύμφωνα με το Netflix:

Όταν ο σούπερσταρ του μπέιζμπολ Κεν Σάτο επιστρέφει στην πατρίδα του, την Ιαπωνία, για να αναλάβει τον ρόλο του υπερήρωα-υπερασπιστή της Γης #Ούλτραμαν, γρήγορα έρχεται αντιμέτωπος με περισσότερα από όσα περίμενε, καθώς αναγκάζεται να μεγαλώσει τον απόγονο του μεγαλύτερου εχθρού του. Βασισμένη στους ήρωες του δημιουργού του #Γκοτζίλα, Έιτζι Τσουμπουράγια, και σε σκηνοθεσία Σάνον Τιντλ (Ο Κούμπο και οι Δυο Χορδές) και Τζον Αοσίμα (Ο Κούμπο και οι Δυο Χορδές).

Το Ultraman: Rising (Ultraman: Η Άνοδος) δεν έχει ακόμα ημερομηνία πρεμιέρας, αλλά θα παίξει κάποια στιγμή μέσα στο 2024 αποκλειστικά στο Netflix. Παρακολουθήστε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.