Godzilla Minus One: Η νέα μεγάλη ταινία του Godzilla έρχεται και στην Ελλάδα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τελικά θα έρθει και στη χώρα μας και μάθαμε πότε
11 Νοεμβρίου 2023 13:12
Godzilla Minus One: Η νέα μεγάλη ταινία του Godzilla έρχεται και στην Ελλάδα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για το Godzilla Minus One και όπως όλα δείχνουν, θα το δείτε και στην Ελλάδα πολύ σύντομα. Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται ότι η πρεμιέρα της ταινίας δε θα καθυστερήσει καθόλου να έρθει στη χώρα μας, καθώς θα καταφθάσει την ίδια ημέρα με την Αμερική.

Πιο συγκεκριμένα, τα Village Cinemas αποκάλυψαν ότι το Godzilla Minus One θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους την 1η του Δεκεμβρίου ακριβώς την ίδια ημέρα και με άλλες χώρες. Μάλιστα, το στούντιο της Toho έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο teaser βίντεο που θέλει να σας δώσει μια ακόμα ματιά από την ταινία και τον πανικό που θα προκαλέσει αυτό το γιγαντιαίο τέρας σε ολόκληρη την πόλη.

Το Mine One θέλει να είναι η αρχή ενός νέου κινηματογραφικού σύμπαντος της Toho και αναμένεται να είναι ουσιαστικά μια επανεκκίνηση του ιαπωνικού Godzilla Universe. Σύμφωνα με παλιότερες δηλώσεις των δημιουργών, αυτή η ταινία θα εξερευνήσει θέματα όπως ο πόλεμος, το τραύμα, ο εθνικισμός και η ταυτότητα.

Η ταινία διαδραματίζεται σε μια μεταπολεμική Ιαπωνία, όπου η χώρα έχει μηδενιστεί από τους ατομικούς βομβαρδισμούς. Σε αυτό το ζοφερό σενάριο, ο Godzilla αναδύεται από τη θάλασσα για να πάει την χώρα από το «μηδέν στο μείον» και εξαπολύει την οργή του στο κατεστραμμένο έθνος.

Godzilla Minus One: Κυκλοφόρησε ένα επικό trailer για την επόμενη ταινία του Godzilla!

Τη σκηνοθεσία και το σενάριο του Mines One έχει αναλάβει ο Takashi Yamazaki, ο οποίος έχει δουλέψει στο παρελθόν στα Parasyte και Lupin III. Πρωταγωνιστούν οι Ryunosuke Kamiki, Minami Hamabe, Yuki Yamada, Munetaka Aoki, Hidetaka Yoshioka, Sakura Ando και Kuranosuke Sasaki.

Το Godzilla Minus One θα παίξει στους κινηματογράφους της Ελλάδας την 1η του Δεκεμβρίου. Παρακάτω θα βρείτε το πιο πρόσφατο teaser που κυκλοφόρησε.