Highlander: Η reboot ταινία με τον Henry Cavill θα καθυστερήσει αρκετά

Θα τη σκηνοθετήσει ο Chad Stahelski των John Wick
10 Νοεμβρίου 2023 18:03
Highlander: Η reboot ταινία με τον Henry Cavill θα καθυστερήσει αρκετά

Γνωρίζουμε εδώ και χρόνια ότι η Lionsgate θα ετοιμάσει την reboot ταινία του Highlander (Χαιλάντερ) με πρωταγωνιστή τον Henry Cavill (The Witcher) και σκηνοθέτη τον Chad Stahelski των John Wick. Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές νέες πληροφορίες που αφορούν την ταινία και έχουν να κάνουν με την ημερομηνία πρεμιέρας της.

Πιο συγκεκριμένα, καλό θα ήταν να προετοιμαστείτε από τώρα, καθώς η ταινία πρόκειται να καθυστερήσει πάρα πολύ όπως φαίνεται. Κατά τη διάρκεια μιας κλήσης με τους επενδυτές της, ο Joe Drake της Lionsgate αποκάλυψε ότι το Highlander πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2026, οπότε απέχει τουλάχιστον τρία χρόνια από την πρεμιέρα του.

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες, όπως το υπόλοιπο cast πέρα από τον Henry Cavill που θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Πάντως, ο Stahelski είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή του ότι το νέο Highlander θα μπορούσε να είναι η αρχή ενός κάτι πολύ μεγάλου. Πιο συγκεκριμένα, οι δηλώσεις του ήταν οι εξής:

Νομίζω ότι έχουμε κάποια πολύ καλά στοιχεία τώρα. Το κόλπο όταν έχεις το “tagline” ότι είναι ο ένας και ο μοναδικός (μιλάει για τον Highlander), δεν μπορείς απλά να σκοτώσεις τους πάντες από την πρώτη στιγμή. Η ιστορία μας εμπλέκει πολλούς ίδιους χαρακτήρες και διάφορα άλλα πράγματα.

Να θυμίσουμε πως η πρώτη ταινία κυκλοφόρησε το 1986 με τον προαναφερθέντα Christopher Lambert και τον αείμνηστο Sean Connery.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το reboot του Highlander μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.