Ξεκινούν άμεσα τα γυρίσματα του Deadpool 3

Μιας και έληξε η απεργία των ηθοποιών του SAG AFTRA
09 Νοεμβρίου 2023 21:34
Ξεκινούν άμεσα τα γυρίσματα του Deadpool 3

O Merc With a Mouth θα μπορέσει σύντομα να εξαπολύσει ξανά τις ατάκες του, εντός του MCU αυτή τη φορά. Τώρα που η απεργία των ηθοποιών και του συνδικάτου SAG-AFTRA έληξε, άνοιξε ο δρόμος και για το Deadpool 3 ώστε να συνεχιστούν τα γυρίσματα της πιο αναμενόμενης ταινίας της Marvel Studios. 

Και δεν είναι μόνο για τους Marvel fans αλλά και για την ίδια τη Disney που θεωρεί την εν λόγω ταινία ως μία από τις πιο σημαντικότερες στο καλεντάρι της με αμέσως επόμενες τις δύο Avengers ταινίες (The Kang Dynasty - Secret Wars). Αυτή η πληροφορία του Variety για την εν λόγω παραγωγή τα λέει όλα για αυτό και η Marvel Studios επισπεύδει την παραγωγή της με αστραπιαίους ρυθμούς. 

Το Variety αναφέρει ότι ο Ryan Reynolds ως Deadpool και ο Hugh Jackman ως Wolverine θα πατήσουν πόδι στο πλατό πριν την γιορτή των Ευχαριστιών (23 Νοεμβρίου) που σημαίνει ότι μέσα στις επόμενες το πολύ δύο εβδομάδες τα γυρίσματα του Deadpool 3 θα επανεκκινήσουν. 

Το Deadpool 3 θα κυκλοφορούσε τον Μάιο του 2024, αλλά λόγω της απεργίας στο Χόλιγουντ απέκτησε νέα ημερομηνία. Όπως ανέφερε σε πρόσφατη ανάρτησή του ο Reynolds, λίγο μετά το πέρας της απεργίας, το Deadpool 3 θα βγει στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2024. 

O Matthew Macfadyen της σειράς Succession και η Emma Corrin της σειράς The Crown θα βρίσκονται στο cast της ταινίας, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό ότι θα παίξουν κανονικά και οι Morena Baccarin, Shioli Kutsuna και Brianna Hildebrand ως Vanessa, Yukio και Negasonic Teenage Warhead αντίστοιχα. Επίσης, θα εμφανιστούν και οι Karan Soni και Leslie Uggams ως Dopinder και Blind Al, ο Rob Delaney ως Peter, καθώς και η Jennifer Garner ως Elektra.

Τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things, ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Paul Wernick, Rhett Reese και Zeb Wells. Το Deadpool 3 είναι η πρώτη ταινία που έρχεται από τα Marvel Studios και τον Kevin Feige, μετά την εξαγορά της Fox από την Disney. Επίσης θα είναι η πρώτη πραγματικά R-rated ταινία του MCU και της Marvel Studios.

Tags: