Το τελικό trailer του The Marvels ίσως σας πείσει!

Στους κινηματογράφους από αυτήν την Πέμπτη
07 Νοεμβρίου 2023 09:02
Το τελικό trailer του The Marvels ίσως σας πείσει!

Η Marvel κυκλοφόρησε το τελικό trailer από την ταινία The Marvels, η οποία θα παίξει στους κινηματογράφους της Ελλάδας την Πέμπτη. Πρόκειται για ένα άκρως καταιγιστικό βίντεο που θέλει να σας ψήσει και ξεκινάει με διάφορα flashbacks από τους λατρεμένος Avengers, όπως είναι ο Tony Stark ή αλλιώς Iron Man.

Φυσικά, κεντρικό πρόσωπο στην ταινία είναι η Captain Marvel που την υποδύεται για ακόμη μια φορά η Brie Larson, ενώ πλάι της έχει μία δυνατή ομάδα που αποτελείται από την Kamala Khan/Ms. Marvel και την Monica Rambeau/Photon.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι στο The Marvels πρωταγωνιστούν οι Zawe Ashton, Teyonah Parris, Iman Vellani, Saagar Shaikh, Zenobia Shroff, Park Seo-joon και Samuel L. Jackson. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Nia DaCosta, ενώ εκείνη έγραψε και το σενάριο μαζί με τους Megan McDonnell και Elissa Karasik.

Υπήρχαν φήμες εδώ και καιρό που έλεγαν ότι η Tessa Thompson θα βρίσκεται στην ταινία και θα επιστρέψει στο MCU στο ρόλο της Valkyrie και όπως όλα δείχνουν, οι φήμες αυτές έπεσαν μέσα. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε τι άλλα cameo θα έχει το The Marvels της, αλλά κατά πάσα πιθανότητα η Marvel θα έχει ετοιμάσει και άλλες εκπλήξεις για τους fans.

Το νέο trailer του The Marvels κλείνει ραντεβού για τον κινηματογράφο!

Η σύνοψη της ταινίας αναφέρει:

Η Carol Danvers ή αλλιώς Captain Marvel έχει πλέον ανακτήσει την ταυτότητά της από τους τυραννικούς Kree και έχει πάρει εκδίκηση από την Supreme Intelligence. Όμως οι απρόβλεπτες συνέπειες οδηγούν την Κάρολ να επωμιστεί το βάρος ενός αποσταθεροποιημένου σύμπαντος. Όταν τα καθήκοντά της την στέλνουν σε μια ανώμαλη σκουληκότρυπα που συνδέεται με έναν επαναστάτη των Kree, οι δυνάμεις της μπλέκονται με αυτές της σούπερ φαν Καμάλα Καν από το Jersey City, γνωστής και ως Ms Marvel, και της αποξενωμένης ανιψιάς της Carol, που τώρα είναι αστροναύτης της S.A.B.E.R. Captain Monica Rambeau. Όλοι μαζί, αυτή η απίθανη τριάδα πρέπει να συνεργαστεί και να μάθει να δουλεύει συντονισμένα για να σώσει το σύμπαν ως "The Marvels".

Το The Marvels θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 9 Νοεμβρίου. Παρακολουθήστε το τελικό trailer παρακάτω.