Lift: Δείτε το trailer από τη νέα ταινία του Kevin Hart που θα παίξει στο Netflix

Θα παίξει τον Ιανουάριο
06 Νοεμβρίου 2023 16:23
Lift: Δείτε το trailer από τη νέα ταινία του Kevin Hart που θα παίξει στο Netflix

Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για την επόμενη μεγάλη ταινία του που έχει πρωταγωνιστή τον Kevin Hart. Πρόκειται για μία ταινία κατασκοπίας που ακούει στο όνομα "Lift" με τον Hart να αναλαμβάνει το ρόλο του Cyrus Whitaker, ενός ληστή, όπου μαζί με την ομάδα του θέλουν να κλέψουν χρυσό τεράστιας αξίας.

Εκτός από τον Hart στον κεντρικό ρόλο, θα παίξουν και οι Gugu Mbatha-Raw, Vincent D'Onofrio, Paul Anderson, Jean Reno, Sam Worthington, Burn Gorman, Billy Magnussen, Úrsula Corberó, Jacob Batalon, Russ Bain και άλλοι. Το πρώτο trailer θέλει να σας δώσει μια μικρή γεύση από αυτό το project, το οποίο θα φτάσει στους δέκτες σας αυτόν τον Ιανουάριο.

Η πλοκή αναφέρει

Μια διεθνής ομάδα ληστών, με αρχηγό τον Σάιρους Γουίτακερ (Κέβιν Χαρτ), προσπαθεί να κλέψει χρυσό αξίας 500 εκατ. δολαρίων από ένα επιβατικό αεροπλάνο στα 40.000 πόδια.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο F. Gary Gray των The Italian Job, Set it Off, Friday και The Negotiator, ενώ το σενάριο έγραψε ο Daniel Kunka του 12 Rounds.

Το Lift θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 12 Ιανουαρίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.