Η Julia Garner του Ozark παίζει σε μία διαφορετική ταινία εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα (ΒΙΝΤΕΟ)

Το The Royal Hotel έρχεται στους κινηματογράφους από την επόμενη εβδομάδα
04 Νοεμβρίου 2023 15:30
Η Julia Garner του Ozark παίζει σε μία διαφορετική ταινία εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Hanway Films κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για το The Royal Hotel, μία ολοκαίνουργια ταινία από την Kitty Green, που υπόσχεται να σας συνεπάρει και να σας ταξιδέψει με το ιδιαίτερο στιλ της.

Το The Royal Hotel έρχεται από την σεναριογράφο και σκηνοθέτη του The Assistant, Kitty Green, και με πρωταγωνίστριες τις Julia Garner (Ozark, The  Assistant), Jessica Henwick (Game of  Thrones, A Knives Out Mystery: Glass  Onion). Παίζουν επίσης οι Herbert Nordrum, Dylan River, Bree Bain, Hugo Weaving και Ursula Yovich.

Εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα, η ταινία ακολουθεί τις κολλητές φίλες Χάνα και Λιβ που ταξιδεύουν στην Αυστραλία και πιάνουν μία προσωρινή δουλειά στο μπαρ του ξενοδοχείου The Royal Hotel σε μια απομονωμένη πόλη. Όταν όμως τα αστεία και η συμπεριφορά των θαμώνων ξεπεράσουν τα όρια, οι δύο κοπέλες θα βρεθούν εγκλωβισμένες σε μια ανησυχητική κατάσταση που ξεφεύγει όλο και περισσότερο από τον έλεγχό τους.

Αν και το The Royal Hotel κλείνει το μάτι σε θρίλερ και γουέστερν, δύσκολα μπορεί να χαρακτηρισθεί ως ταινία είδους. Όπως σημειώνει και ο Hugo Weaving, «Σίγουρα, μοιάζει με εφιάλτη και μερικές στιγμές τείνει προς τον τρόμο, αλλά δεν νομίζω πως μπορεί να περιγραφεί ως ταινία είδους». «Είναι μια ιστορία που μπορεί να μιλήσει διεθνώς», συμπληρώνει η Σέρμαν. «Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που μπορούμε να μοιραστούμε την ταινία σε όλο τον κόσμο και να δούμε διαφορετικές αντιδράσεις – πώς θα αντιδράσουν οι άντρες σε σχέση με τις γυναίκες ή το κοινό της επαρχίας σε σχέση με εκείνο των πόλεων».

Το The Royal Hotel θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους της Ελλάδας στις 9 Νοεμβρίου.