Χιονάτη: Σημαντική καθυστέρηση για την πολυσυζητημένη ταινία της Disney

Την ώρα που η εταιρία μοιράστηκε την πρώτη εικόνα
27 Οκτωβρίου 2023 23:59
Χιονάτη: Σημαντική καθυστέρηση για την πολυσυζητημένη ταινία της Disney

Η Disney μόλις έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας την πρώτη εικόνα του επερχόμενου live-action remake του “Snow White”. Σε αυτή, η Rachel Zegler μεταμορφώνεται στην εμβληματική πριγκίπισσα, όντας φυσικά περιτριγυρισμένη από τους επτά νάνους.

Η Zegler είναι γνωστή από το West Side Story του Spielberg και θα πλαισιώνεται από ένα μεγάλο όνομα στο καστ, αφού την Κακιά Βασίλισσα θα ενσαρκώνει η Gal Gadot. Παράλληλα, ο Ansu Kabia συμπρωταγωνιστεί ως Huntsman και ο Andrew Burnap υποδύεται έναν νέο χαρακτήρα με το όνομα Jonathan. Οι επτά νάνοι έχουν επαναπροσδιοριστεί για το remake, με την Zegler να δηλώνει μάλιστα πως η νέα εκδοχή της ιστορίας δε θα εστιάζει και τόσο στα ρομαντικά στοιχεία της αρχικής ιστορίας. Αντιθέτως, η Disney θέλει αυτή τη φορά να δείξει τη Χιονάτη να γίνεται η ηγέτιδα που την ενθάρρυνε ο πατέρας της να γίνει, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της Zegler.

Για την ιστορία, η νέα εκδοχή της ιστορίας, αλλά και η επιλογή της Zegler, η οποία θα είναι η πρώτη Λατίνα που θα υποδυθεί τη Χιονάτη, έχουν συζητηθεί αρκετά στα social media. Η ταινία ήταν αρχικά προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει στις 22 Μαρτίου του 2024, αλλά μαζί με την πρώτη φωτογραφία, η Disney ανακοίνωση και μια σημαντική καθυστέρηση ενός χρόνου, για τον Μάρτιο του 2025.

Η αρχική ταινία, "Η Χιονάτη και οι επτά νάνοι", κυκλοφόρησε το 1937 και ήταν η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στα οικονομικά της, σε μια πολύ πιο δύσκολη εποχή. Περισσότερα από 85 χρόνια μετά λοιπόν, το καστ και η ομάδα πίσω από το remake υπόσχονται τώρα μια ανανεωμένη εκδοχή του κλασικού παραμυθιού που έχει αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους.

Tags: