Πάτωσε το Five Nights at Freddy's στο Rotten Tomatoes

Είχε κακή αρχή η ταινία της Blumhouse Productions
27 Οκτωβρίου 2023 16:56
Πάτωσε το Five Nights at Freddy's στο Rotten Tomatoes

Το Five Nights at Freddy's (Πέντε Νύχτες Στου Φρέντι) έφτασε στους κινηματογράφους εχθές 26 Οκτωβρίου και ξεκίνησαν να έρχονται οι πρώτες κριτικές της ταινίας στο γνωστό site βαθμολογιών, Rotten Tomatoes.

Σύμφωνα με τα πρώτα στατιστικά, η ταινία έχει μια αρκετά κακή πορεία μέχρι στιγμής από 81 Reviews. Πιο συγκεκριμένα, το Five Nights at Freddy's έκανε το ντεμπούτο του στο Rotten Tomatoes με 26% (26/100) score, μία αρκετά χαμηλή βαθμολογία στο Tomatometer. Προς το παρόν δεν υπάρχει το Audience Score, δηλαδή οι βαθμολογία του κοινού, ενώ παράλληλα δεν είναι ακόμα σίγουρα σε τι ποσοστό θα παραμείνουν οι κριτικές του.

Ωστόσο, σίγουρα η Blumhouse Productions περίμενε ένα καλύτερο ντεμπούτο για την ταινία που είχε εδώ και χρόνια στα σκαριά.

Πρόκειται για μία παραγωγή της Universal Pictures και της Blumhouse Productions και μία κινηματογραφική μεταφορά που υπόσχεται να μείνει πιστή όσον το δυνατόν καλύτερα γίνεται στα videogames.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο του δύσμοιρου σεκιούριτι που περνάει μια εφιαλτική βάρδια στην πιτσαρία του Φρέντι υποδύεται ο Josh Hutcherson των Hunger Games. Στο ρόλο του "villain" της ταινίας ονόματι William Afton βρίσκουμε τον Matthew Lillard γνωστός από τις ταινίες Scooby Doo. Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα animatronic πλάσματα του "Five Nights at Freddys" και τα ειδικά εφέ ανέλαβε το Jim Henson Studio που ειδικεύεται στον τομέα αυτόν. Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει η Emma Tammi, ενώ το cast συμπληρώνουν οι: Mary Stuart Masterson, Kat Conner Sterling, Piper Rubio και Elizabeth Lail.

Το νέο trailer του Five Nights at Freddy's μάς προετοιμάζει για πέντε νύχτες γεμάτες…jumpscares!

Η σύνοψη της ταινίας αναφέρει:

Το φαινόμενο των παιχνιδιών τρόμου γίνεται ένα ανατριχιαστικό κινηματογραφικό γεγονός, καθώς η Blumhouse -παραγωγός των ταινιών M3GAN, The Black Phone και The Invisible Man -μεταφέρει το Five Nights at Freddy's στη μεγάλη οθόνη. Η ταινία ακολουθεί έναν ταλαιπωρημένο σεκιουριτά καθώς αρχίζει να εργάζεται στην πιτσαρία Freddy Fazbear's Pizza. Ενώ περνάει την πρώτη του νύχτα στη δουλειά, συνειδητοποιεί ότι η νυχτερινή βάρδια στου Freddy's δεν θα είναι τόσο εύκολη για να τα καταφέρει.

Το Five Nights at Freddy's (Πέντε Νύχτες Στου Φρέντι) παίζει ήδη στους κινηματογράφους.

Tags: