Anyone but You: Η νέα ταινία των Sydney Sweeney και Glen Powell έχει κάτι από 365 Days (ΒΙΝΤΕΟ)

Στους κινηματογράφους αυτόν τον Δεκέμβριο
19 Οκτωβρίου 2023 19:38
Anyone but You: Η νέα ταινία των Sydney Sweeney και Glen Powell έχει κάτι από 365 Days (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Sydney Sweeney, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το Euphoria και ο Glen Powell που τον είδαμε πρόσφατα στο Top Gun: Maverick, παίζουν μαζί σε μία ρομαντική κωμωδία που έχει κάτι από το 365 Days του Netflix. Με τίτλο Anyone but You, η ταινία έρχεται από την Sony Pictures και θα παίξει στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Will Gluck και σύμφωνα με πληροφορίες, η ταινία χαρακτηρίζεται ως ένα πιο χαλαρό και εκσυγχρονισμένο “Much Ado About Nothing” Του Σαίξπηρ. Ο Gluck έγραψε επίσης και το σενάριο μαζί με την Ilana Wolpert, με τους Jeff Kirschenbaum και Joe Roth να βρίσκονται στην παραγωγή.

Η περίληψη της ταινίας αναφέρει: Όταν δύο αρχαίοι εχθροί στο κολέγιο συναντιούνται ξανά χρόνια μετά την αποφοίτησή τους για έναν γάμο, προσποιούνται ότι είναι ζευγάρι για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους, αλλά στη συνέχεια ερωτεύονται πραγματικά.

Στην ταινία θα δείτε και τους Dermot Mulroney (My Best Friend’s Wedding), Michelle Hurd (Star Trek: Picard), Alexandra Shipp (Tick, Tick … Boom!), Darren Barnet (Never Have I Ever), Rachel Griffiths (Six Feet Under), Bryan Brown (Australia), GaTa “Dave,” Hadley Robinson (Little Women) και Joe Davidson (Neighbours).

Το Anyone but You θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 22 Δεκεμβρίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.