Netflix Geeked Week 2023: Έρχονται πολλές ανακοινώσεις και trailers για σειρές και ταινίες

Avatar: The Last Airbender, Rebel Moon, 3 Body Problem και πολλά ακόμα
18 Οκτωβρίου 2023 15:24
Netflix Geeked Week 2023: Έρχονται πολλές ανακοινώσεις και trailers για σειρές και ταινίες

Το απόλυτο pop culture event του Netflix επιστρέφει και αναφερόμαστε φυσικά στο Geeked Week, το οποίο και φέτος επιφυλάσσει αποκαλύψεις, κλεφτές και πρώτες ματιές και πολλά ακόμα για τις επερχόμενες σειρές και ταινίες της υπηρεσίας. 

Για το Geeked Week 2023 έχουν επιβεβαιωθεί πως θα δούμε νέες ματιές για την ταινία Rebel Moon του Zack Snyder, την σειρά The 3 Body Problem των δημιουργών του Game of Thrones, David Benioff και D.B. Weiss, την anime σειρά Scott Pilgrim Takes Off, φυσικά την υπερπαραγωγή live-action σειρά του Avatar: The Last Airbender και άλλα πολλά. 

Υπόσχεται, βέβαια και αρκετές εκπλήξεις και αποκαλύψεις που θα ρίξουν σαγόνια, όπως αναφέρει η επίσημη σύνοψη του Netflix. Όλα ξεκινούν την Stranger Things Day στις 6 Νοεμβρίου, οπότε ίσως και να έχουμε κάποια εξέλιξη ή είδηση για την 5η και τελευταία σεζόν του Stranger Things -αν και με την απεργία των ηθοποιών να συνεχίζεται φαντάζει περισσότερο ως ένα απίθανο σενάριο. Οι αποκαλύψεις θα κορυφωθούν την Κυριακή 12 Νοεμβρίου με νέα και ματιές στα The Brothers Sun, Damsel, Devil May Cry, Leave the World Behind και Tomb Raider: The Legend of Lara Croft

Ετοιμαστείτε για την περίοδο μεταξύ 6-12 Νοεμβρίου καθώς το Netflix ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις και ματιές για μερικές από τις πιο αναμενόμενες σειρές και ταινίες του. Παρακάτω δείτε το σχετικό teaser trailer του Netflix Geeked Week 2023. 

Tags: