Ετοιμάζεται το ντοκιμαντέρ για το Myspace λες και γυρίσαμε πίσω στο 2003

Όχι, δεν έχουμε 2003…
17 Οκτωβρίου 2023 14:56
Ετοιμάζεται το ντοκιμαντέρ για το Myspace λες και γυρίσαμε πίσω στο 2003

Αν είστε 25+ χρονών, τότε σίγουρα θα θυμάστε το Myspace και τον χαμό που έκανε στα ‘00s. Ετοιμαστείτε να γυρίσετε πολλά χρόνια πίσω, καθώς όπως μαθαίνουμε τώρα, στα σκαριά βρίσκεται το ντοκιμαντέρ του πασίγνωστου social media από την Gunpowder and Sky.

Η Gunpowder and Sky είναι γνωστή εταιρία στο χώρο και έχει φέρει αρκετά ντοκιμαντέρ στην τηλεόραση όπως είναι τα 69: The Saga of Danny Hernandez και Everybody’s Everything. Η συγκεκριμένη εταιρία έδωσε τα χέρια με την The Documentary Group των Amend: The Fight for America και Freeform’s The Deep End, για να φέρουν στη μικρή οθόνη ένα ντοκιμαντέρ για το Myspace.

O Tommy Avallone, ο οποίος ήταν ο σκηνοθέτης των I Love You, You Hate Me και The Bill Murray Stories: Life Lessons Learned from a Mythical Man, θα καθίσει στη σκηνοθετική καρέκλα του Myspace.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για το project, αλλά ξέρουμε ότι θα ενώσει για ακόμη μια φορά τους αρχικούς CEO της εταιρίας, Tom Anderson και Chris DeWolfe, με τους τωρινούς ηγέτες της πλατφόρμας, Tim και Chris Vanderhook. Επίσης, το ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνει πολλά ονόματα από την αρχική ομάδα του Myspance, αλλά και ανθρώπους που ξεκίνησαν την καριέρα τους από την πλατφόρμα.

Για την ιστορία, το Myspace κυκλοφόρησε το 2003 και ήταν η τεράστια και επαναστατική πλατφόρμα που ένωνε όλους τους έφηβους, αλλά και τους μουσικόφιλους στα ‘00s, προτού έρθει το Facebook και πάρει τη θέση του.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε ή που θα παίξει αυτό το ντοκιμαντέρ, ούτε αν πρόκειται για ταινία ή σειρά επεισοδίων.