Τα νέα για το Deadpool 3 δεν είναι και τόσο ευχάριστα

Δεν ξέρει ο δημιουργός αν θα κυκλοφορήσει όπως είχε προγραμματιστεί
17 Οκτωβρίου 2023 08:05
Τα νέα για το Deadpool 3 δεν είναι και τόσο ευχάριστα

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν νέες πληροφορίες για το Deadpool 3, οι οποίες δε θα ευχαριστήσουν τους fans που περιμένουν να δουν την επιστροφή του χαρακτήρα. Πιο συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης της ταινίας, Shawn Levy, έδωσε μια νέα συνέντευξη λέγοντας μεταξύ άλλων ότι δεν ξέρει ούτε εκείνος εάν θα παίξει η ταινία την ημέρα που έχει προγραμματιστεί.

Ο Levi μίλησε στο The Wrap για τη σειρά All the Light We Cannot See που θα παίξει σύντομα στο Netflix και στη συνέχεια αναφέρθηκε για στα επόμενά του πλάνα. Ο σκηνοθέτης δήλωσε ότι έχουν γυρίσει ήδη το μισό Deadpool 3 και μάλιστα έχει γίνει ήδη το μοντάζ σε αυτό το κομμάτι. Ωστόσο, δεν ξέρει αν θα κυκλοφορήσει στις 3 Μαΐου του 2024 λόγω όλων αυτών που είχαν γίνει με την απεργία των σεναριογράφων.

Μακάρι να ήξερα… Δεν ξέρω καν αν έχουμε επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Ξέρω ότι θα «βγαίναμε» στις 3 Μαΐου του 2024. Σίγουρα, η απεργία των ηθοποιών και η μακρά παύση της παραγωγής έχουν θέσει αυτή την ημερομηνία κυκλοφορίας σε «κίνδυνο». Γυρίσαμε τη μισή ταινία, στην οποία έχουμε ολοκληρώσει και το μοντάζ. Πεθαίνουμε να επιστρέψουμε στη δουλειά και να βγει αυτή η ταινία του χρόνου.

Αυτά ήταν τα νέα που είχε να μεταφέρει ο δημιουργός για το Deadpool 3, στο οποίο θα πρωταγωνιστεί φυσικά ο Ryan Reynolds μαζί με το Hugh Jackman ως Wolverine. Επίσης, υπάρχουν πολλές φήμες ότι η διάσημη τραγουδίστρια, Taylor Swift, πρόκειται να εμφανιστεί σε ρόλο έκπληξη στην ταινία, αλλά ούτε αυτό μπόρεσε να επιβεβαιώσει ο Levy.

Τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things, ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Paul Wernick, Rhett Reese και Zeb Wells. Το Deadpool 3 είναι η πρώτη ταινία που έρχεται από τα Marvel Studios και τον Kevin Feige, μετά την εξαγορά της Fox από την Disney. Επίσης θα είναι η πρώτη πραγματικά R-rated ταινία του MCU και της Marvel Studios.

Ο Matthew Macfadyen της σειράς Succession και η Emma Corrin της σειράς The Crown θα βρίσκονται στο cast της ταινίας, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό ότι θα παίξουν κανονικά και οι Morena Baccarin, Shioli Kutsuna και Brianna Hildebrand ως Vanessa, Yukio και Negasonic Teenage Warhead αντίστοιχα. Επίσης, θα εμφανιστούν και οι Karan Soni και Leslie Uggams ως Dopinder και Blind Al, ο Rob Delaney ως Peter, καθώς και η Jennifer Garner ως Elektra.

Τα γυρίσματα του Deadpool 3 ξεκίνησαν τον περασμένο Μάιο αλλά διακόπηκαν λίγο καιρό μετά, λόγω της απεργίας των WGA/SAG-AFTRA σωματείων. Το Deadpool 3 αναμένεται να παίξει στον κινηματογράφο στις 3 Μαΐου του 2024.