Margot Robbie και Ryan Gosling θα συναντηθούν ξανά σε νέα ταινία μαζί μετά την Barbie

Αφού συγκέντρωσαν πάνω από $1.4 δις στο box office πάνε για την επόμενη επιτυχία τους
11 Οκτωβρίου 2023 11:36
Margot Robbie και Ryan Gosling θα συναντηθούν ξανά σε νέα ταινία μαζί μετά την Barbie

Αναμφίβολα ένας από τους μεγαλύτερους παράγοντες της επιτυχίας της ταινίας "Barbie" ήταν οι πρωταγωνιστές της που κυριολεκτικά επωμίστηκαν το βάρος της, δηλαδή η Margot Robbie (Μάργκοτ Ρόμπι) ως Μπάρμπι και ο Ryan Gosling (Ράϊαν Γκόσλινγκ) ως Κεν. Η αστείρευτη χημεία τους που ξεχείλιζε στις μεταξύ τους σκηνές αλλά και το άστρο τους που έλαμπε στις στιγμές του καθενός, κατάφεραν να συγκεντρώσουν πάνω από $1.4 δισεκατομμύρια στο box office. 

Όπως μαθαίνουμε όμως, αναμένεται να δώσουν ξανά ραντεβού σε μια νέα ταινία μετά την Μπάρμπι και ο κόσμος να τους απολαύσει ξανά μαζί στην ίδια οθόνη. Η Warner Bros. εναποθέτει πολλές ελπίδες λοιπόν στην prequel ταινία του Ocean's 11 (Η Συμμορία των 11), στην οποία θα συμπρωταγωνιστήσουν οι Gosling και Robbie. Θα είναι το πρώτο project στo γνωστό franchise ληστρικών ταινιών, μετά το "γυναικείας υπόθεσης" Ocean's 8 με τις Sandra Bullock και Cate Blanchett. 

Τη σκηνοθεσία του prequel της Συμμορίας των 11 έχει αναλάβει ο Jay Roach των Austin Powers και Bombshell, ενώ το σενάριο που παραμένει επτασφράγιστο μυστικό προς το παρόν γράφει η Carrie Solomon. Ωστόσο, παρά το ότι το project βρίσκεται στα σκαριά εδώ και καιρό, δεν γνωρίζουμε τίποτα επισήμως για αυτό. Είχε ακουστεί όμως ότι χρονολογικά θα λαμβάνει χώρα στα '60s και πιο συγκεκριμένα στην Ευρώπη -εκεί όπου θα γίνονταν και τα γυρίσματα. 

Ένας εκ των παραγωγών της ταινίας, ο Josey McNamara μίλησε πρόσφατα στο Games Radar για αυτή λέγοντας ότι παρόλο που δεν μπορεί να αποκαλύψει πολλά "θεωρεί ότι θα δικαιώσουν την κληρονομιά του franchise". Όσο για το δίδυμο Robbie-Gosling είπε: "Είναι υπέροχοι μαζί. Σε όσα περισσότερα projects τους έχουμε τόσο πιο φοβερό θα είναι." 

 Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως η πρωτότυπη ταινία Ocean's Eleven κυκλοφόρησε το 1960 με πρωταγωνιστές τους Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis Jr., Peter Lawford, και Joey Bishop.

Το 2001 έγινε το reboot δια χειρός Steven Soderbergh που οι περισσότεροι γνωρίζουμε με τη "Συμμορία των 11" που περιλάμβανε τους  George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Julia Roberts, Andy Garcia και πολλούς ακόμη αστέρες. Η επιτυχία ήταν τεράστια για την εποχή με πάνω από $450 εκατομμύρια παγκοσμίως στο box office, που βγήκαν μετέπειτα δύο sequels το "Ocean's 12" (Η Συμμορία των 12) και το "Ocean's 13" (Η Συμμορία των 13) το 2004 και 2007 αντίστοιχα. 

11 χρόνια μετά κυκλοφόρησε το γένους θηλυκού spinoff, Ocean's 8, με την Sandra Bullock να υποδύεται την αδερφή του Clooney και να την πλαισιώνουν οι Cate Blanchette, Anne Hathaway, Mindy Kailing, Helena Bonham Carter, Awkafina, Rihanna, και Sarah Paulson. Η ταινία έβγαλε πάνω από $297 εκατ. στο box office.