“Παραθυράκι“ για επιστροφή του Jason Momoa στη DC σε άλλον ρόλο εκτός του Aquaman

Ενδέχεται να υποδυθεί έναν χαρακτήρα που οι fans λένε ότι του ταιριάζει
11 Οκτωβρίου 2023 11:01
“Παραθυράκι“ για επιστροφή του Jason Momoa στη DC σε άλλον ρόλο εκτός του Aquaman

Φαίνεται πως οι fans της DC επιθυμούν την παραμονή του Jason Momoa και μετά την θητεία του ως Aquaman, η οποία θα ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο με το Aquaman and the Lost Kingdom

Ένα νέο ρεπορτάζ ρίχνει φωτιά στις φήμες που τον θέλουν να επιστρέφει στο σύμπαν της DC μετά τη θητεία του στο παλιό DCEU για το νέο DC Universe του James Gunn. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το εκτενές ρεπορτάζ του Variety για το μέλλον του κινηματογραφικού σύμπαντος της DC, έχουν γίνει συζητήσει μεταξύ των πλευρών Momoa και James Gunn/ Peter Safran για να υποδυθεί έναν διαφορετικό χαρακτήρα στο DCU.

Αυτός ο άλλος χαρακτήρας που μπορεί να υποδυθεί είναι ο Lobo, τον οποίο εδώ και καιρό οι fans τον προορίζουν ως καταλληλότερο, παίζοντας δηλαδή έναν ρόλο villain αυτή τη φορά. Αν γίνει βέβαια κάτι τέτοιο θα είναι η πρώτη φορά που ο ίδιος ηθοποιός θα υποδυθεί δύο διαφορετικούς ήρωες στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC.

Οι πηγές του μέσου αναφέρουν ότι ο Τζέισον Μομόα έχει συζητήσει το ενδεχόμενο να παίξει τον Lobo είτε στην ταινία "Superman: Legacy" απέναντι στον Clark Kent του David Corenswet, το οποίο σκηνοθετεί και γράφει ο Gunn, είτε σε μια ξεχωριστή ταινία. 

Η επίσημη σύνοψη του Aquaman 2 έχει ως εξής: "Έχοντας αποτύχει να νικήσει τον Aquaman την πρώτη φορά, ο Black Manta, που εξακολουθεί να διακατέχεται από την ανάγκη να εκδικηθεί τον θάνατο του πατέρα του, δεν θα σταματήσει μπροστά σε τίποτα για να εξοντώσει τον Aquaman μια για πάντα. Αυτή τη φορά ο Black Manta είναι πιο τρομακτικός από ποτέ, καθώς χειρίζεται τη δύναμη της μυθικής Μαύρης Τρίαινας, η οποία απελευθερώνει μια αρχαία και κακόβουλη δύναμη. Για να τον νικήσει, ο Aquaman θα στραφεί στον φυλακισμένο αδελφό του Orm, τον πρώην βασιλιά της Ατλαντίδας, για να σφυρηλατήσει μια απρόσμενη συμμαχία. Μαζί, πρέπει να παραμερίσουν τις διαφορές τους προκειμένου να προστατεύσουν το βασίλειό τους και να σώσουν την οικογένεια του Aquaman, αλλά και τον κόσμο, από την ανεπανόρθωτη καταστροφή."

Την ταινία σκηνοθετεί ο James Wan, ενώ πρωταγωνιστούν οι: Jason Momoa, Patrick Wilson, Yahya Abdul-Mateen II, Amber Heard, Dolph Lundgren, Temuera Morrison, Nicole Kidman και Randall Park. Στις νέες προσθήκες συγκαταλέγονται οι: Jani Zhao (Sentimentos), Iniya Moore (Pose) και Vincent Regan (300).

Το Aquaman and the Lost Kingdom αναμένεται να προβληθεί στις ελληνικές αίθουσες στις 20 Δεκεμβρίου του 2023.