O Keanu Reeves δεν παίζει μόνο τον “John Wick“, λατρεύει το μπάσο και το δείχνει σε νέο βίντεο

Ναι, είναι μπασίστας στη δική του μπάντα τους Dogstar
10 Οκτωβρίου 2023 13:29
O Keanu Reeves δεν παίζει μόνο τον “John Wick“, λατρεύει το μπάσο και το δείχνει σε νέο βίντεο

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, ο Keanu Reeves δεν λατρεύει μόνο να παίζει σε ταινίες και πέραν από τους πασίγνωστους ρόλους του ως Neo στα "The Matrix" και ως "John Wick", έχει κι άλλα χόμπι. 

Το δεύτερο αγαπημένο του χόμπι είναι η μουσική και ναι, είναι μπασίστας στη δική του μπάντα εδώ και δεκαετίες, τους Dogstar. Πριν από μερικές μέρες κυκλοφόρησε το νέο τους άλμπουμ μετά από 23 χρόνια ανάπαυλας με τίτλο "Somewhere Between the Power Lines and Palm Trees" και φυσικά το προωθεί δυναμικά, τώρα που και το Χόλιγουντ βρίσκεται σε μια παρατεταμένη ανάπαυλα με τη συνεχιζόμενη απεργία του σωματείου SAG-AFTRA.

Σε ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, ο Keanu Reeves μιλάει για το αγαπημένο του μπάσο, ένα Fender Precision Bass, σε ένα βίντεο που έγινε σε συνεργασία με την ομώνυμη γνωστή κατασκευάστρια εταιρία μουσικών οργάνων. 

"Λατρεύω την φυσικότητά του, το σώμα του. Δονούμαι και εγώ μαζί με τις χορδές του. Μου μίλησε" λέει ο Reeves στο βίντεο για την εμπειρία του όλα αυτά τα χρόνια με τα μπάσα της Fender. Και φυσικά δεν παραλείπει να "τζαμάρει" μπροστά στην κάμερα, λέγοντας πως πάντοτε ήθελε να παίζει μπάσο ακόμη κι όταν μετακόμισε στην Καλιφόρνια για να παίξει σε ταινίες, κυνηγώντας το όνειρό του. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fender (@fender)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fender (@fender)

Δείτε παρακάτω μερικά από τα καινούργια τους κομμάτια με τίτλο "Glimmer" και "Breach": 

Tags: