Napoleon: Ο Ridley Scott αποκάλυψε τη διάρκεια της Director’s Cut έκδοσης και είναι…τεράστια!

Θα τη δείτε μόνο στο Apple TV+
09 Οκτωβρίου 2023 13:00
Napoleon: Ο Ridley Scott αποκάλυψε τη διάρκεια της Director’s Cut έκδοσης και είναι…τεράστια!

Μέσα στον Νοέμβριο πρόκειται να κυκλοφορήσει η νέα ταινία του Ridley Scott, Napoleon, με πρωταγωνιστή τον Joaquin Phoenix και την Vanessa Kirby. Τώρα, ο διάσημος σκηνοθέτης δήλωσε ότι ετοιμάζει και μία extended cut έκδοση της ταινίας που θα παίξει απευθείας στο Apple TV+ αργότερα.

Μιλώντας στο Total Film Magazine, ο Scott είπε ότι έχει στα σκαριά και μία νέα βερσιόν του Napoleon, η οποία θα είναι πολύ μεγαλύτερη σε διάρκεια από την έκδοση των 2 ωρών και 38 λεπτών που θα δείτε στο σινεμά. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, αυτή η διαφορετική extended έκδοση θα διαρκεί περισσότερο από 4 ώρες. Ναι, καλά διαβάσατε.

Η ταινία, όντας μια πολύ υψηλών προδιαγραφών παραγωγή με την υπογραφή του θρυλικού σκηνοθέτη Ridley Scott, "αποτυπώνει το ανελέητο ταξίδι του Βοναπάρτη στην εξουσία υπό το πρίσμα της εμμονικής, εκρηκτικής σχέσης του με τη μόνη αληθινή του αγάπη, τη Ζοζεφίν, προβάλλοντας τις οραματικές στρατιωτικές και πολιτικές τακτικές του, μέσα από μερικές από τις πιο απαιτητικές και δυναμικές σκηνές μάχης στην ιστορία του κινηματογράφου." αναφέρει μεταξύ άλλων η περιγραφή του.

Μαζί με τους Phoenix και Kirby παίζουν επίσης οι: Tahar Rahim ως Paul Barras, Ben Miles ως Caulaincourt, Ludivine Sagnier ως Theresa Cabarrus, Matthew Needham ως Lucien Bonaparte, Youssef Kerkour ως Marshal Davout, Phil Cornwell ως Sanson ‘The Bourreau,’ Edouard Philipponnat ως Tsar Alexander, Paul Rhys ως Talleyrand, John Hollingworth ως Marshall Ney, Gavin Spokes ως Moulins και Mark Bonnar ως Jean-Andoche Junot.

Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Ridley Scott (The Martian, American Gangster, Black Hawk Down, Gladiator) σε σενάριο του David Scarpa, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο All the Money in the World.

Το NAPOLEON (ΝΑΠΟΛΕΩΝ) αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 22 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους, ενώ αργότερα θα διατεθεί μέσω της υπηρεσίας Apple TV+.