Αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του μοντέρ του Saw X επειδή νόμιζαν ότι... βασάνιζε κόσμο

Οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία στο σπίτι του
30 Σεπτεμβρίου 2023 13:18
Αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του μοντέρ του Saw X επειδή νόμιζαν ότι... βασάνιζε κόσμο

Ναι, καλά διαβάσατε από τον τίτλο. Οι γείτονες του μοντέρ του Saw X κάλεσαν την αστυνομία στο σπίτι του, καθώς νόμιζαν ότι βασάνιζε κόσμο. Τη δήλωση αυτή έκανε ο σκηνοθέτης της ταινίας, Kevin Greutert στο NME.

Όπως μεταφέρει ο Greutert, ο First Assistant Editor της ταινίας ονόματι Steve Forn, είχε πρόσφατα μία πολύ περίεργη μέρα. Εκείνος βρισκόταν στο γραφείο του στο Los Angeles και έβαζε τις τελευταίες πινελιές στον ήχο σε μία συγκεκριμένη φρικιαστική σκηνή του Saw X, αυτή με την “eye vacuum trap” (το παιχνίδι με τους δύο σωλήνες), από την οποία ο χαρακτήρας πρέπει να ξεφύγει ή αλλιώς θα χάσει την όρασή του.

Σε αυτή τη σκηνή υπάρχουν πολλές έντονες φωνές και κραυγές με αποτέλεσμα όταν έφτιαχνε τον ήχο στο μοντάζ, οι αστυνομικοί να του χτυπούν το κουδούνι της πόρτας και να μάθουν τι συμβαίνει.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του Greutert:

Χτύπησε η πόρτα. Έχουμε το βίντεο από την κάμερα στο κουδούνι με τους αστυνομικούς να ανεβαίνουν. Ο Forn απάντησε από το θυροτηλέφωνο και οι αστυνομικοί του είπαν ότι οι γείτονες καλούσαν συνέχεια λέγοντας ότι βασανίζουν κάποιον εδώ μέσα μέχρι θανάτου.

Στη συνέχεια ο Forn τους είπε ότι δουλεύει σε μία ταινία και αν θέλουν μπορούν να ανέβουν και να δουν. Ε τότε οι αστυνομικοί γέλασαν και του είπαν ότι θέλουν πολύ αλλά τον πιστεύουν. Του είπαν: Θέλουμε, αλλά να ξέρεις, είσαι εντάξει.

Είναι μια αρκετά αστεία ιστορία και επιπλέον ο Steve είναι ένας τύπος χαμηλών τόνων… Μπορώ να φανταστώ το βλέμμα του όταν συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί.

Η περίληψη του Saw X αναφέρει:

Ο John Kramer (Tobin Bell) επιστρέφει. Το πιο ανησυχητικό επεισόδιο του SAW εξερευνά ακόμη το ανείπωτο κεφάλαιο του πιο προσωπικού παιχνιδιού του Jigsaw. Ανάμεσα στα γεγονότα του SAW I και II, ένας άρρωστος και απελπισμένος Τζον ταξιδεύει στο Μεξικό για μια επικίνδυνη και πειραματική ιατρική διαδικασία με την ελπίδα μιας θαυματουργής θεραπείας για τον καρκίνο του - μόνο για να ανακαλύψει ότι ολόκληρη η επέμβαση είναι μια απάτη με σκοπό την εξαπάτηση των πιο ευάλωτων.

Οπλισμένος με έναν καινούργιο σκοπό, ο διαβόητος κατά συρροή δολοφόνος επιστρέφει στη δουλειά του, αντιστρέφοντας την κατάσταση προς τους απατεώνες με τον χαρακτηριστικό, σπλαχνικό τρόπο μέσα από δόλιες, διαταραγμένες και ευρηματικές παγίδες.

Το Saw X παίζει στους κινηματογράφους.

Tags: