Το Wish είναι η ολοκαίνουργια ταινία της Disney και έχει “vibes” από το Frozen (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ευχή της Disney θα πραγματοποιηθεί αυτόν τον Νοέμβριο
28 Σεπτεμβρίου 2023 00:53
Το Wish είναι η ολοκαίνουργια ταινία της Disney και έχει “vibes” από το Frozen (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Disney κυκλοφόρησε το επίσημο trailer από το Wish το οποίο φέρνει πολύ στο γνωστό franchise της, το Frozen. Πρόκειται για την ολοκαίνουργια μεγάλη ταινία της εταιρίας που ευελπιστεί να έχει την ίδια αν όχι καλύτερη επιτυχία από τα Frozen.

Το κεντρικό πρόσωπο της ταινίας είναι η 17χρονη Asha, την οποία υποδύεται η Ariana DeBose του West Side Story, αλλά και μία μικρή κατσίκα, ο Valentino, του οποίου δίνει τη φωνή του ο Alan Tyduk. Η κεντρική ιστορία περιτριγυρίζεται πίσω από τις Ευχές, οι οποίες φαίνεται ότι μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Το cast εμπλουτίζει επίσης ο Chris Pine ως King Magnifico, ενώ παίζουν και οι Angelique Cabral ως Queen Amaya, Victor Garber και Natasha Rothwell. Ακούγονται επίσης οι Jennifer Kumiyama, Evan Peters, Harvey Guillén, Ramy Youssef, Niko Vargas, Della Saba και Jon Rudnitsky.

Η ταινία θα έχει και πολλά στοιχεία μιούζικαλ μέσα και αυτό το κομμάτι το έχει αναλάβει η Julia Michaels και o Benjamin Rice με τραγούδια που ερμηνεύει η Ariana DeBose.

Η νέα αυτή εντελώς πρωτότυπη ταινία της Disney ρισκάρει αρκετά καθώς όχι μόνο παρουσιάζει ένα διαφορετικό 2D-3D animated σκίτσο, αλλά αποτελεί και δημιούργημα του σκηνοθέτη Chris Buck του "Frozen", το οποίο σκηνοθετεί μαζί με την Fawn Veerasunthorn των "Raya and the Last Dragon" και "Moana".

Το Wish (Ευχή) θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer παρακάτω.

Tags: