Talk to Me: Δείτε το νέο trailer της πιο τρομακτικής ταινίας της χρονιάς με ελληνικούς υπότιτλους

Σύντομα η πρεμιέρα και στην Ελλάδα
18 Σεπτεμβρίου 2023 13:18
Talk to Me: Δείτε το νέο trailer της πιο τρομακτικής ταινίας της χρονιάς με ελληνικούς υπότιτλους

Το Talk to Me (Μίλα Μου) θεωρείται από πολλούς ως η καλύτερη horror ταινία της χρονιάς και όπως μάθαμε πρόσφατα, πρόκειται να έρθει και στην Ελλάδα. Μιας και πλησιάζουμε προς την πρεμιέρα της ταινίας, λοιπόν, η NEO Films έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το 2ο επίσημο trailer, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε με ελληνικούς υπότιτλους.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Talk to Me είναι η πρώτη ταινία των ελληνικής καταγωγής των Αυστραλιανών διδύμων Ντάνι και Μάικλ Φιλίππου, ευρύτερα γνωστών από το YouTube και ως  RackaRacka.

Η περίληψη της ταινίας αναφέρει τα εξής:

Όταν μια ομάδα φίλων ανακαλύπτει πώς να καλεί πνεύματα μέσω ενός ταριχευμένου χεριού, εθίζεται στη νέα περιπέτεια, μέχρι που ένας εξ αυτών ξεπερνά τα όρια και απελευθερώνει τρομακτικές υπερφυσικές δυνάμεις.

Παρακολουθήστε το trailer με ελληνικούς υπότιτλους παρακάτω:

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η A24 έχει ήδη ανακοινώσει ότι ετοιμάζει το sequel του Talk to Me, αν και προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες, όπως παραδείγματος χάρη πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει. Η παραγωγή της Α24 σάρωσε τα πάντα στο διάβα της όταν έκανε πρεμιέρα πριν από λίγο καιρό στην Αμερική και σε άλλες χώρες, ενώ παράλληλα έχει 95% στο Tomatometer και 82% από τις βαθμολογίες του κοινού.

Το Talk to Me (Μίλα Μου) θα παίξει στους κινηματογράφους της Ελλάδας στις 2 Νοεμβρίου.