Δείτε ένα φρικιαστικό “παιχνίδι” από το Saw X (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ταινία θα παίξει στους κινηματογράφους σε λίγες ημέρες
16 Σεπτεμβρίου 2023 14:29
Δείτε ένα φρικιαστικό “παιχνίδι” από το Saw X (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Lionsgate συνεχίζει την προώθηση του Saw X και γι’ αυτό το λόγο έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο βίντεο-κλιπ με μία φρικιαστική σκηνή. Να σας υπενθυμίσουμε ότι η ταινία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους της Ελλάδας σε περίπου δέκα ημέρες από σήμερα.

Την σκηνοθεσία του έχει αναλάβει ο Kevin Greutert, ενώ το σενάριο έγραψαν οι Peter Goldfinger και Josh Stolberg. Μάλιστα, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η ταινία θα λαμβάνει χώρα ανάμεσα στα γεγονότα του Saw I και Saw II και θέλει να σας δείξει τα τελευταία «παιχνίδια» του Jigsaw.

Το νέο βίντεο έρχεται με την ονομασία 'Eye Vacuum Trap' και βλέπουμε τον χαρακτήρα του Isan Beomhyun Lee να κάθεται στην καρέκλα του John Kramer, ο οποίος τον “καλωσορίζει” στο νέο του παιχνίδι. Ο Jigsaw του έχει φορέσει μία μάσκα με δύο μικρούς σωλήνες στα μάτια, του έχει δέσει τα χέρια και τη συνέχεια μπορείτε να τη δείτε στο βίντεο παρακάτω:

 

Στο Saw X πρωταγωνιστούν και οι Renata Vaca (Midnight Family), Paulette Hernandez (Crown of Tears), Joshua Okamoto (Control-Z), Octavio Hinojosa (Come Play With Me), Synnøve Macody Lund (Ragnarok), Steven Brand (The Sandman) και Michael Beach (Dahmer).

Η περίληψη του Saw X αναφέρει:

Ο John Kramer (Tobin Bell) επιστρέφει. Το πιο ανησυχητικό επεισόδιο του SAW εξερευνά ακόμη το ανείπωτο κεφάλαιο του πιο προσωπικού παιχνιδιού του Jigsaw. Ανάμεσα στα γεγονότα του SAW I και II, ένας άρρωστος και απελπισμένος Τζον ταξιδεύει στο Μεξικό για μια επικίνδυνη και πειραματική ιατρική διαδικασία με την ελπίδα μιας θαυματουργής θεραπείας για τον καρκίνο του - μόνο για να ανακαλύψει ότι ολόκληρη η επέμβαση είναι μια απάτη με σκοπό την εξαπάτηση των πιο ευάλωτων.

Οπλισμένος με έναν καινούργιο σκοπό, ο διαβόητος κατά συρροή δολοφόνος επιστρέφει στη δουλειά του, αντιστρέφοντας την κατάσταση προς τους απατεώνες με τον χαρακτηριστικό, σπλαχνικό τρόπο μέσα από δόλιες, διαταραγμένες και ευρηματικές παγίδες.

Για την ιστορία, το πρώτο Σε Βλέπω κυκλοφόρησε το 2004 σε σκηνοθεσία του James Wan. Η ιστορία της ταινίας περιστρεφόταν γύρω από δύο άνδρες οι οποίοι ξύπνησαν κλειδωμένοι σε ένα μπάνιο ενός βιομηχανικού κτηρίου. Ανάμεσά τους βρισκόταν και ένα πτώμα, αλλά και οδηγίες για το πώς θα διαφύγουν.

Το Saw X θα παίξει στους κινηματογράφους στις 27 Σεπτεμβρίου.