Το νέο trailer του Killers of the Flower Moon μάς προετοιμάζει για ένα οσκαρικό έπος

Με την υπογραφή του Μάρτιν Σκορσέζε και ενός απαράμιλλου καστ ηθοποιών
13 Σεπτεμβρίου 2023 17:21
Το νέο trailer του Killers of the Flower Moon μάς προετοιμάζει για ένα οσκαρικό έπος

Για ακόμη μια φορά το Killers of the Flower Moon, η νέα ταινία του Martin Scorsese δείχνει μια απαράμιλλης ποιότητας υπερπαραγωγή σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της.

Το νέο trailer που κυκλοφόρησε η Paramount Pictures σε συνεργασία με την Apple, αποτελεί απόδειξη πως ο σκηνοθέτης των Wolf of Wall Street, The Irishman και "Goodfellas" θα διδάξει και πάλι τι εστί "κινηματογράφος". Ήδη το "Οι Δολοφόνοι του Ανθισμένου Φεγγαριού" -όπως θα προβληθεί στην χώρα μας- θεωρείται φαβορί για την κούρσα των βραβείων Όσκαρ του 2024. 

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Leonardo DiCaprio (Λεονάρντο Ντι Κάπριο) ως Ernest Burkhart, ένας κάτοικος της Οκλαχόμα που παντρεύεται τη Mollie Kyle (Λίλι Γκλάντστοουν - Lily Gladstone), μια ιθαγενής γυναίκα που έχει κληρονομήσει μια τεράστια περιουσία πετρελαίου. Ο Robert De Niro (Ρόμπερτ Ντε Νίρο) υποδύεται τον θείο του Ernest, William Hale, έναν κτηνοτρόφο που εμπλέκεται στη συνωμοσία για την κλοπή της γης και του πλούτου των Osage. Τέλος, ο Jesse Plemons (Τζέσι Πλέμονς) υποδύεται έναν πρώην Texas Ranger, ο οποίος αποστέλλεται από τον J. Edgar Hoover για να ερευνήσει την υπόθεση για λογαριασμό του νεοσύστατου FBI.

Δείτε το νέο επίσημο trailer του Killers of the Flower Moon

Παίζουν επίσης οι: Tantoo Cardinal, John Lithgow, Cara Jade Myers, Brendan Fraser, Jillian Dion, Janae Collins, William Belleau, Jason Isbell, Louis Cancelmi, Scott Shepherd, Pat Healy. Το σενάριο της ταινίας υπογράφουν ο Scorsese, ο Eric Roth, ο οποίος κέρδισε Όσκαρ για το σενάριο του "Forrest Gump", μαζί με τον συγγραφέα David Grann. 

Το 'Killers of the Flower Moon' είναι η πρώτη ταινία του Scorsese μετά το 'The Irishman', το οποίο ήταν υποψήφιο για 10 Όσκαρ το 2020. Είναι επίσης η έκτη συνεργασία του με τον Leonardo DiCaprio και η δέκατη με τον Robert De Niro. Στον τομέα της φωτογραφίας ο Σκορσέζε συνεργάζεται για ακόμη μια φορά με τον Rodrigo Prietto ύστερα από τις ταινίες "Silence" (2016) και "The Irishman" (2019).

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η ταινία βασίζεται στο δημοφιλές ομότιτλο best-seller μυθιστόρημα του David Grann και μας μεταφέρει στην Οκλαχόμα της δεκαετίας του 1920 όπου τα μέλη της φυλής Οσέιτζ που είχε πλουτίσει λόγω του πετρελαίου που ανακαλύφθηκε στη γη τους αρχίζουν να δολοφονούνται το ένα μετά το άλλο. Οι κτηνώδεις αυτές δολοφονίες έμειναν στην Ιστορία ως Κράτος του Τρόμου.

Το Killers of the Flower Moon (Οι Δολοφόνοι του Ανθισμένου Φεγγαριού) αναμένεται να βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 19 Οκτωβρίου, ενώ αργότερα θα παίξει και μέσω streaming στο Apple TV+.