Δείτε το νέο teaser για το Saw X λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα!

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινάει
11 Σεπτεμβρίου 2023 17:44
Δείτε το νέο teaser για το Saw X λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα!

Τα γρανάζια του μάρκετινγκ της Lionsgate για το Saw X έχουν πάρει μπροστά για τα καλά, αφού η εταιρία έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο σύντομο teaser βίντεο.  

Το τελικό trailer θα κυκλοφορήσει κατά πάσα πιθανότητα μέσα στην εβδομάδα, αλλά το νέο βίντεο θέλει να σας δώσει μια νέα ματιά στον “Billy” και επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι ο γνωστός χαρακτήρες επιστρέφει για τα καλά, πλάι στον Tobin Bell ως John Kramer.  

Ο John Kramer aka Jigsaw είναι η καρδιά των "Σε Βλέπω", καθώς είναι ο serial killer πίσω από τις δημιουργικές παγίδες που πέφτουν τα θύματά του. Σύμφωνα με την πλοκή ήταν ένας πρώην μηχανικός που ξεπέρασε τον καρκίνο και έκτοτε επέλεξε να τεστάρει τη θέληση των άλλων για ζωή μέσω μιας σειράς αρρωστημένων και θανατηφόρων παιχνιδιών. 

Και αυτό φαίνεται ότι θα συνεχιστεί και στην δέκατη ταινία με τον χαρακτήρα να επιστρέφει με νέα παιχνίδια και φυσικά νέα θύματα που θα πέσουν στις παγίδες του. 

Δείτε το νέο teaser για το Saw X: 

 

Το Saw X θα λαμβάνει χώρα ανάμεσα στα γεγονότα του Saw I και Saw II και θέλει να σας δείξει τα τελευταία «παιχνίδια» του Jigsaw. Την σκηνοθεσία του έχει αναλάβει ο Kevin Greutert, ενώ το σενάριο έγραψαν οι Peter Goldfinger και Josh Stolberg. 

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η Shawnee Smith θα επιστρέψει στο ρόλο της Amanda Young, η οποία είχε εμφανιστεί για πρώτη φορά στο Saw 1, ενώ αργότερα έπαιξε και σε άλλες ταινίες του franchise όπως τα Saw II, Saw III, Saw IV, Saw V, Saw VI, Saw 3D. 

Το Saw X φέρνει όμως και ένα μεγάλο cast που αποτελείται από τους Renata Vaca (Midnight Family), Paulette Hernandez (Crown of Tears), Joshua Okamoto (Control-Z), Octavio Hinojosa (Come Play With Me), Synnøve Macody Lund (Ragnarok), Steven Brand (The Sandman) και Michael Beach (Dahmer). 

Για την ιστορία, το πρώτο Σε Βλέπω κυκλοφόρησε το 2004 σε σκηνοθεσία του James Wan. Η ιστορία της ταινίας περιστρεφόταν γύρω από δύο άνδρες οι οποίοι ξύπνησαν κλειδωμένοι σε ένα μπάνιο ενός βιομηχανικού κτηρίου. Ανάμεσά τους βρισκόταν και ένα πτώμα, αλλά και οδηγίες για το πώς θα διαφύγουν. 

Το Saw X θα παίξει στους κινηματογράφους στις 28 Σεπτεμβρίου.