Το θρυλικό Oldboy έρχεται με την 4K έκδοσή του στους κινηματογράφους της Ελλάδας (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πόνημα του Park Chan-wook επιστρέφει
11 Σεπτεμβρίου 2023 15:23
Το θρυλικό Oldboy έρχεται με την 4K έκδοσή του στους κινηματογράφους της Ελλάδας (ΒΙΝΤΕΟ)

20 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την αριστουργηματική ταινία Oldboy του Park Chan-wook και όπως έγινε γνωστό, η νέα έκδοση της ταινίας θα παίξει και στους κινηματογράφους της Ελλάδας. Πρόκειται για μία νέα βερσιόν της ταινίας με 4K ανάλυση και καλύτερο ήχο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα έκδοση θα παίξει στην Ελλάδα στις 14 Σεπτεμβρίου. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Oldboy έχει στο ιστορικό του περισσότερα από 40 βραβεία και πολλές άλλες υποψηφιότητες, ενώ είναι βασισμένο στο ομώνυμο ιαπνικό manga. 

Το Oldboy είναι το 2ο μέρος της διάσημης τριλογίας ταινιών των Sympathy for Mr. Vengeance και Lady Vengeance. 

Μερικές πληροφορίες για το Oldboy: 

Ένας άνδρας αναζητά εκδίκηση για την αναίτια απαγωγή του και τον δεκαπενταετή εγκλεισμό του.

Οι ηθικά γκρίζοι χαρακτήρες, το αριστοτεχνικό πάντρεμα διαφορετικών κινηματογραφικών ειδών, από θρίλερ και δράμα μέχρι νεο-νουάρ, το τολμηρό περιεχόμενο, αλλά και η σκηνοθετική επιδεξιότητα του Park Chan-wook η οποία αποκρυσταλλώνεται με μοναδικό τρόπο στην αξέχαστη, αιματοβαμμένη σκηνή στον διάδρομο, καθιέρωσαν το «Oldboy» ως ένα κορυφαίο δείγμα του σύγχρονου Κορεάτικου κινηματογράφου. 

Το σενάριο είχαν γράψει οι Garon Tsuchiya, Nobuaki Minegishi και Park Chan-wook, ενώ μεταξύ άλλων παίζουν οι Choi Min-sik, Yoo Ji-tae, Kang Hye-jeong και Kim Byeong-Ok. 

Το Oldboy θα παίξει στους κινηματογράφους στις 14 Σεπτεμβρίου και παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer με ελληνικούς υπότιτλους.