Deadpool 3: Θα είναι η τελευταία φορά που θα δούμε τον Hugh Jackman ως Wolverine;

Τι απαντάει ο σκηνοθέτης της ταινίας
10 Σεπτεμβρίου 2023 09:33
Deadpool 3: Θα είναι η τελευταία φορά που θα δούμε τον Hugh Jackman ως Wolverine;

O Wolverine του Hugh Jackman και ο Deadpool του Ryan Reynolds θα μοιραστούν την ίδια οθόνη μέσα από το επερχόμενο Deadpool 3, το οποίο αναμένεται να παίξει στους κινηματογράφους την επόμενη χρονιά.  

Οι δύο λατρεμένοι χαρακτήρες της Marvel θα συναντηθούν για πρώτη -και ίσως- για τελευταία φορά στην ίδια οθόνη, όπως λέει άλλωστε και ο ίδιος ο σκηνοθέτης της ταινίας, Shawn Levy, ο οποίος έδωσε μια νέα συνέντευξη στο EW αποκαλύπτοντας μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την ταινία. 

Ο Levy δήλωσε τα εξής: 

Όπως ο υπόλοιπος κόσμος, έτσι και εγώ, περίμενα σχεδόν δύο δεκαετίες για να δω τον Wolverine σε μία ολόκληρη Deadpool ταινία και δεν ξέρω αν αυτή θα είναι η τελευταία μας φορά που θα δούμε αυτόν τον χαρακτήρα (τον Wolverine εννοεί) στην οθόνη, οπότε ήθελα να βεβαιωθώ ότι θα δούμε τον χαρακτήρα με την παλιά κίτρινη με μπλε χρωματισμούς στολή του, έστω και μία φορά.  

Όπως φαίνεται, ο σκηνοθέτης ήθελε να πραγματοποιήσει το όνειρο των εκατομμύριων fans και να φέρει στην ίδια οθόνη αυτούς τους ήρωες της Marvel και επειδή κατά πάσα πιθανότητα θα είναι η τελευταία φορά που θα τους δούμε μαζί, αποφάσισε να το κάνει με την παλιά και κλασσική στολή του Wolverine που έχει μείνει στην ιστορία. 

Ο σκηνοθέτης συνέχισε τις δηλώσεις του και μίλησε σχετικά με τις φήμες που ακούγονται όλους αυτούς τους μήνες που αφορούν τους ηθοποιούς της ταινίας. Πολλές φήμες έλεγαν ότι η Jennifer Garner επιστρέφει ως Elektra ή και ο Liev Schreiber στο ρόλο του Sabretooth. Τι έχει να πει όμως ο σκηνοθέτης για όλα αυτά; 

Οι φήμες με ηθοποιούς, τραγουδιστές ή άλλα αστέρια του αθλητισμού είναι φανταστικές. Θα πω απλά ότι κάποιοιες από αυτές τις φήμες είναι αληθινές και κάποιες άλλες όχι. 

Τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things, ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Paul Wernick, Rhett Reese και Zeb Wells. Το Deadpool 3 είναι η πρώτη ταινία που έρχεται από τα Marvel Studios και τον Kevin Feige, μετά την εξαγορά της Fox από την Disney. Επίσης θα είναι η πρώτη πραγματικά R-rated ταινία του MCU και της Marvel Studios. 

Ο Matthew Macfadyen της σειράς Succession και η Emma Corrin της σειράς The Crown θα βρίσκονται στο cast της ταινίας, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό ότι θα παίξουν κανονικά και οι Morena Baccarin, Shioli Kutsuna και Brianna Hildebrand ως Vanessa, Yukio και Negasonic Teenage Warhead αντίστοιχα. Επίσης, θα εμφανιστούν και οι Karan Soni και Leslie Uggams ως Dopinder και Blind Al, ο Rob Delaney ως Peter, καθώς και η Jennifer Garner ως Elektra. 

Το Deadpool 3 αναμένεται να παίξει στους κινηματογράφους μέσα στο 2024, αλλά προς το παρόν δεν έχει κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας.