Το No One Will Save You είναι η νέα horror ταινία με εξωγήινους του Disney+ (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Σεπτέμβριο
09 Σεπτεμβρίου 2023 15:51
Το No One Will Save You είναι η νέα horror ταινία με εξωγήινους του Disney+ (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα 20th Century Studios έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας το trailer και την επίσημη αφίσα από μία ολοκαίνουργια home invasion horror ταινία που ακούει στο όνομα “No One Will Save You”. Πρόκειται για ένα project που επικεντρώνεται σε μία γυναίκα, όταν για κάποιο παράξενο λόγο την επισκέπτονται εξωγήινες οντότητες.  

Η ταινία είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία του Brian Duffield, τον οποίο μπορεί να γνωρίζετε μέσα από τα Underwater και Love & Monsters. Πρόκειται για μία παραγωγή που αναμένεται να παίξει μέσα στον Σεπτέμβριο στο Hulu, ενώ στα μέρη μας θα το δείτε μέσα από τη “συχνότητα” του Disney+. 

Η περίληψη του No One Will Save You αναφέρει: 

Από τα 20th Century Studios, το No One Will Save You είναι μια γεμάτη δράση ταινία που επικεντρώνεται στην Brynn και κάποιων εξωγήινων οντοτήτων που απειλούν το μέλλον της, ενώ την αναγκάζουν παράλληλα να ασχοληθεί με το παρελθόν της. Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Brian Duffield, η ταινία περιλαμβάνει μουσική από τον Joseph Trapanese.  

Οι Tim White, Trevor White, Allan Mandelbaum και Duffield βρίσκονται στην παραγωγή του project. Πρωταγωνιστούν οι Kaitlyn Dever, Ginger Cressman, Zack Duhame, Geraldine Singer, Rose Bianca Grue, Dari Lynn Griffin, Elizabeth Kaluev, Evangeline Rose, Devyn Sandidge και άλλοι. 

To No One Will Save You θα παίξει στις 22 Σεπτεμβρίου στο Hulu στην Αμερική και μέσα από το Disney+ στον υπόλοιπο κόσμο. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.