Star Wars: Ο Liam Neeson αποκάλυψε τι έκανε με τα lightsabers και καυγάδισαν με τον George Lucas

Και ο Ewan McGregor δε μπορούσε να λείπει αφού συμπρωταγωνίστησαν στο Episode I: The Phantom Menace
09 Σεπτεμβρίου 2023 15:45
Star Wars: Ο Liam Neeson αποκάλυψε τι έκανε με τα lightsabers και καυγάδισαν με τον George Lucas

Ο Liam Neeson παρά τη μία εμφάνισή του στο σύμπαν του Star Wars -αν εξαιρέσουμε το πρόσφατο cameo στη σειρά του Obi-Wan Kenobi- αποτελεί έναν από τους πιο λατρεμένους χαρακτήρες του σύμπαντος, καθώς υποδύθηκε τον Qui-Gon Jinn, δάσκαλο του νεαρού Obi-Wan Kenobi του Ewan McGregor στην ταινία Star Wars: Episode I - The Phantom Menace.

Στο πλαίσιο μιας πρόσφατης συνέντευξής του στο podcast "Conan O'Brien Needs A Friend" ο ιρλανδικής καταγωγής ηθοποιός αποκάλυψε μια χιουμοριστική στιγμή από τα γυρίσματα της ταινίας, με την οποία κατάφεραν να ενοχλήσουν μέχρι και τον George Lucas. 

Αναπόλησε, λοιπόν, τη στιγμή που κράτησαν για πρώτη φορά τα lightsabers στο πλατό του "The Phantom Menace" και είχε στο πλάι του τον Ewan McGregor και είπε πως είχαν ενθουσιαστεί τόσο που δεν κρατιόντουσαν και έκαναν τους... θορύβους των φωτόσπαθων μόνοι τους

"Την πρώτη φορά που στην πραγματικότητα έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε τα lightsabers ξεκίνησε ένας μικρός καυγάς... Και οι δύο ταυτόχρονα κάναμε τους ήχους (των φωτόσπαθων). Και έρχεται ο George και μας λέει "Κάντε cut εδώ! Παίδες μπορούμε να προσθέσουμε τους ήχους μετά."  

Αναφέρθηκε κιόλας στο πως οι Star Wars fans τον προσεγγίζουν και ζητούν αυτόγραφα: "Δεν γίνεται πάντοτε. Το εννοώ ότι είναι μια αίρεση. Υπάρχουν τόσες πολλές ταινίες και spin-offs τώρα, που νομίζω ότι αποδυναμώνουν το όλο πράγμα. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Περιστασιακά υπάρχουν παιδιά που θέλουν ένα αυτόγραφο από το "Star Wars" και δεν θέλω να δίνω αυτόγραφα στο αεροδρόμιο. Δεν είναι όμως το παιδί, είναι ο παππούς, νάτος - ή ο μπαμπάς. Και γίνονται 11χρονα παιδιά".