Talk to Me: Μάθαμε πότε θα παίξει στην Ελλάδα η horror ταινία της χρονιάς

Έρχεται αρκετά σύντομα μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε στην Αμερική
08 Σεπτεμβρίου 2023 13:31
Talk to Me: Μάθαμε πότε θα παίξει στην Ελλάδα η horror ταινία της χρονιάς

Η πιο καλοβαθμολογημένη ταινία τρόμου του 2023 πρόκειται να παίξει πολύ σύντομα στους κινηματογράφους της Ελλάδας. Ο λόγος γίνεται για το Talk to Me, το οποίο έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Ιούλιο και σε περίπτωση που αναρωτιόσασταν, ναι, η ταινία θα παίξει κανονικά και στα μέρη μας. 

Πιο συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό μέσα από διάφορους κινηματογράφους της Ελλάδας, το Talk to Me πρόκειται να παίξει στην Ελλάδα με τον τίτλο “Μίλα Μου” την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου. Η παραγωγή της Α24 σάρωσε τα πάντα στο διάβα της όταν έκανε πρεμιέρα πριν από λίγο καιρό στην Αμερική και σε άλλες περιοχές, ενώ παράλληλα έχει 95% στο Tomatometer και 82% από τις βαθμολογίες του κοινού. 

Η περίληψη της ταινίας αναφέρει τα εξής: Όταν μια ομάδα φίλων ανακαλύπτει πώς να καλεί πνεύματα μέσω ενός ταριχευμένου χεριού, εθίζεται στη νέα περιπέτεια, μέχρι που ένας εξ αυτών ξεπερνά τα όρια και απελευθερώνει τρομακτικές υπερφυσικές δυνάμεις. 

Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχουν αναλάβει οι Danny Philippou και Michael Philippou, ενώ ο πρώτος έγραψε και το σενάριο μαζί με τον Bill Hinzman. 

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η A24 έχει ήδη ανακοινώσει ότι ετοιμάζει το sequel του Talk to Me, αν και προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες, όπως παραδείγματος χάρη πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει. 

Παρακολουθήστε το επίσημο trailer του Talk to Me που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό με ελληνικούς υπότιτλους. Το Talk to Me έκανε πρεμιέρα στην Αμερική στις 28 Ιουλίου και θα έρθει στην Ελλάδα στις 2 Νοεμβρίου.