Το Thanksgiving της Sony φέρνει έναν νέο serial killer και θυμίζει παλιές slasher ταινίες (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον Νοέμβριο στους κινηματογράφους
07 Σεπτεμβρίου 2023 21:09
Το Thanksgiving της Sony φέρνει έναν νέο serial killer και θυμίζει παλιές slasher ταινίες (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Sony Pictures σε συνεργασία με την Tristar και την Spyglass έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο teaser trailer από το Thanksgiving. Πρόκειται για μία ολοκαίνουργια ταινία τρόμου που επικεντρώνεται σε έναν serial killer με τσεκούρι και θυμίζει έντονα παλιές θρυλικές slasher ταινίες, όπως το Παρασκευή και 13, αλλά και το Halloween. 

Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Eli Roth, ο οποίος έχει εργαστεί σε πολλά και γνωστά projects, όπως το Inglourious Basterds, αλλά και τα Cavin Fever, Hostel, Grindhouse και άλλα. Εκείνος σκηνοθετεί την ταινία, ενώ έγραψε και το σενάριο μαζί με τον Jeff Rendell. 

Πρωταγωνιστούν οι Patrick Dempsey, Addison Rae, Rick Hoffman, Gina Gershon, Milo Manheim, Nell Verlaque, Karen Cliche, Chris Sandiford, Tim Dillon, Tomaso Sanelli, Mika Amonsen και άλλοι. 

Προς το παρόν δεν έχει κυκλοφορήσει η επίσημη περίληψη της ταινίας, αλλά σύμφωνα με το IMDB, η εταιρία θέλει να σας διηγηθεί μια ιστορία μετά την Black Friday, όταν η ημέρα των προσφορών μετατρέπεται σε τραγωδία, καθώς ένας μυστηριώδης δολοφόνος που είναι εμπνευσμένος από το Thanksgiving (Ημέρα Ευχαριστιών) τρομοκρατεί μια ολόκληρη πόλη. 

Το Thanksgiving θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 17 Νοεμβρίου και παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από την ταινία.