The Killer: Ο “Hitman“ του David Fincher αποκαλύπτεται με ένα πρώτο trailer

Πάρτε μια πρώτη γεύση από μια εκ των πιο αναμενόμενων ταινιών του 2023
29 Αυγούστου 2023 22:08
The Killer: Ο “Hitman“ του David Fincher αποκαλύπτεται με ένα πρώτο trailer

Τη δυναμική του επιστροφή στη μεγάλη οθόνη σκοπεύει να κάνει ο David Fincher, με τη νέα του ταινία με τίτλο "The Killer", στην οποία επιστρέφει σε γνώριμα δολοφονικά λημέρια για αυτόν που θυμίζουν κάτι από "Zodiac", ενώ συνεχίζει τη συνεργασία του με το Netflix, χάρη στο οποίο θα προβληθεί και θα διανεμηθεί η ταινία στις αίθουσες. 

Τα άγρια και κοφτερά σαν λεπίδες ένστικτα του σκηνοθέτη των "Fight Club", "The Social Network" και "Gone Girl" επιστρέφουν, με τον Michael Fassbender να πρωταγωνιστεί ως τον δικό του "Hitman". 

Στην ταινία, ο Fassbender υποδύεται έναν εκτελεστή ο οποίος ύστερα από μια μοιραία αστοχία, μάχεται τα αφεντικά του, και τον ίδιο, σε ένα διεθνές ανθρωποκυνηγητό που επιμένει ότι δεν είναι προσωπικό.Ο Fassbender απέχει από το Χόλιγουντ από το 2017 λόγω του ότι αντιμετώπιζε κατηγορίες περί ενδοοικογενειακής βίας, αλλά και του γεγονότος ότι ασχολείται με το μηχανοκίνητο αθλητισμό. Η τελευταία του ταινία ήταν το X-Men: Dark Phoenix του 2019, και πιο πριν το "Snowman" του 2017. 

Το σενάριο βασίζεται στο ομώνυμο γαλλικό graphic novel του Alexis Nolent aka Matz, σε διασκευή του Andrew Kevin Walker του "Fight Club". Στην φωτογραφία επίσης συναντάμε τον Eric Messerschmidt με τον οποίο ο Fincher συνεργάστηκε τόσο στη σειρά "Mindhunter" όσο και στην υποψήφια για Όσκαρ ταινία "Mank". 

Δείτε το teaser trailer του The Killer 

Μαζί με τον Fassbender παίζουν οι Tilda Swinton (Three Thousand years of Longing, Curious Case of Benjamin Button), Arliss Howard, Kerry O'Maley, Sala Baker, Sophie Charlotte, και Charles Parnell (Top Gun: Maverick, Barry). 

To The Killer αναμένεται να κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αίθουσες του κόσμου στις 28 Οκτωβρίου, αλλά στο Netflix θα γίνει διαθέσιμο παγκοσμίως στις 10 Νοεμβρίου.