Κυκλοφόρησε το trailer του V/H/S/85 και είναι σκέτη φρίκη!

Τον Οκτώβριο στο Shudder
24 Αυγούστου 2023 15:53
Κυκλοφόρησε το trailer του V/H/S/85 και είναι σκέτη φρίκη!

Το Shudder έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο trailer από το V/H/S/85, το οποίο όπως μαθαίνουμε τώρα θα παίξει στην υπηρεσία μέσα στον Οκτώβριο. Μετά το πολύ επιτυχημένο V/H/S/99 που έπαιξε το 2022, η σειρά επιστρέφει με το 6ο κεφάλαιο και θέλει να σας μεταφέρει στα ‘80s.

Το πρώτο βίντεο δεν παρουσιάζει και πολλά, αλλά θέλει να σας δώσει μια μικρή γεύση από όλα αυτά που θα συμβούν με τις μυστηριώδεις κασέτες και τους χαρακτήρες της υπόθεσης. Τα found footage πλάνα του trailer είναι πολύ γρήγορα και παρουσιάζουν πολλές διαφορετικές σκηνές  στο ύφος που μας έχει συνηθίσει αυτό το franchise.

Η λεζάντα του βίντεο αναφέρει τα εξής:

Το found footage franchise επιστρέφει με το 6ο του κεφάλαιο και πηγαίνει πίσω στα ‘80s! Το V/H/S/85 θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Οκτωβρίου στο Shudder.

Ο David Bruckner, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει πέρυσι το Hellraiser βρίσκεται στο V/H/S/85, μαζί με τους Scott Derrickson και Gigi Saul Guerrero. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, ο Derrickson έχει φέρει διάφορα horror στις οθόνες σας, με το πιο πρόσφατο να είναι το The Black Phone.

Το V/H/S/85 θα παίξει στις 6 Οκτωβρίου στο Shudder, αλλά προς το παρόν δε γνωρίζουμε με ποιον τρόπο θα έρθει στην Ελλάδα, δηλαδή εάν το φέρουν οι κινηματογράφοι ή κάποια streaming υπηρεσία. Παρακολουθήστε το πρώτο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.